- Konuyu başlatan
-
Ayarları yükseğe çekip denedim olmadı dsr ile 2k ve 4k da oynamayı denedim gene de ekran kartına yük bindiremedim yani yüksek ihtimalle son update sonrası optimizasyon iyice berbat hale gelmiş.onlarla alakali degil de oyunla alakali olabilir bence. guncelleme ile kartina olan optimizasyonda sikinti cikmis olabilir. cozunurluk native mi kullaniyorsun? ayarlari yuksege cekip dener misin?
ekran kartininin menusunden maksimum performansi tercih et secenegini secip de denedin saniyorum ki. sanirim rust'in buyuk bir sirkete satilma zamanlari gelmis.Ayarları yükseğe çekip denedim olmadı dsr ile 2k ve 4k da oynamayı denedim gene de ekran kartına yük bindiremedim yani yüksek ihtimalle son update sonrası optimizasyon iyice berbat hale gelmiş.
Harbiden öyle, 4K'da falan 100FPS civarları oynarım diyordum ya da FHD'de veya 2K'da 144FPS üstü falan ama hiç beklediğim gibi olmadı. Ben de oynamadımiçimden geçenleri demişsin oyun konusunda ise karta yük bindirmek için ne yaptıysam gene de %45 in üstüne kart kullanımı çıkmadı 2 ay önce oynarken en azından 110 130 fpslerde gidip geliyordu rahat rahat akıcı şekilde oynayabiliyordum ama sanırım bu son update sonrası optimizasyon iyice kötü olmuş rx580 kullanan arkadaşım benden fazla fps alıyor kart kullanım değerleri ise oldukça yüksek güçlü kartlar için gerçekten oynanamaz hale doğru gidiyor sanırım oyun
şimdi temiz format attım deneyeceğim bakalımFormat format format
kardeşim herkes yorum yapmak iiçin yorum yapmış. Isı değerlerinde driverlarda herhangi bir sorun yoksa uyumluluk testleri dene olmadı üretici firmaya bu konuyu sor en iyisini onlar bilir ve seni yönlendirir.
Sonuç nedir kralşimdi temiz format attım deneyeceğim bakalım
format attıktan sonra düzeldi açıkcası yani gariptir ki ekran kartı kullanımı gene aynı seviyelerde ama bu sefer eskisi gibi 110-130fps arası alıyorumSonuç nedir kral
Genelde pc bulaşan virsuler yol acıyor bu duruma format atınca duzelıyor iyi forumlar.format attıktan sonra düzeldi açıkcası yani gariptir ki ekran kartı kullanımı gene aynı seviyelerde ama bu sefer eskisi gibi 110-130fps arası alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?