Rust Hile almak isteyenlere öneriler!

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Herkese selam arkadaşlar. Son bir ayda bir sürü hile deneme fırsatım oldu ve bu hilelerin çoğu yabancı hilelerdi. Bugün sizlere hile almak için ne kadar bir bütçenin gerektiğini ve nasıl bir hile almanız gerektiğini anlatacağım.

1-KESİNLİKLE Türkler ile alışveriş yapmayın: Türkler çoğunlukla çakmacılık ve dolandırıcılıkta birinci (maşallah) olduğu için alacağınız hile ya cp ya da direkt ban yedirten bir hile olacaktır veya hiç hile alamazsınız .D
2-Hileye para vermekten çekinmeyin: Kaliteli şeyler hep pahalı olur. Ucuz bir hileden beklediğiniz şeyi pahalı hileden beklemeyin. O yüzden kafadan bir 50 dolar çıkarın. Bu harcayacağınız minimum bütçe.
3-Adını duyurmuş markaları kullanın: One stop cheats benim önerim olacaktır. Kendilerinden hem Quantum hem de Division 2.0 hilesini aldım ve denedim. Cidden destek açısından olsun, özellik açısından olsun mükemmeller. Bu marka ve Cheatblue dışında önermek istediğim pek marka yok. Bu arada One Stop ve Cheatblue pahalı markalardır. Hile alacaksanız elinizde iyi bir para olsun ve 1 günlük almayın. Çünkü cidden yetmiyor. Biriktirip haftalık almanızı öneririm.
4-Legit oynamayı öğrenin: Legit yani hilenizi belli etmeden oynamayı öğrenin. Bu saydığım hilelerde aimbot var fakat aimbot yerine sadece sekmeme ile oynayın. Bu sizi ban riskinden korumakla beraber legit bir oynanış yapmanızı sağlar.
5-Okuduğunuz için teşekkür ederim 😁

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
hahah özelikle trden şansınızı bile denemeyin yüzde 50 bile şansınız yok hileyi almak için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kaç tl ye satıyorsun bilgiler için dc gelebilirmisin discordum : xrexlo