2 Ocak 2021 #1 jakura51 J Onaylı Üye Katılım 18 Kas 2017 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 26 8 HİZMET YILI Hileyi yüklüyorum ve Please Reboot Your Computer yazısı çıkıyor. Bilgisayarı kapatıp açtım fakat değişen bir şey yok hala aynı hata
Hileyi yüklüyorum ve Please Reboot Your Computer yazısı çıkıyor. Bilgisayarı kapatıp açtım fakat değişen bir şey yok hala aynı hata
Çözüm K K KAClNlLMAZ 2 Ocak 2021 Bilgisayari yeniden baslatin hatadi tekrar ac kapa olmazsa buna bak [GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır.
Bilgisayari yeniden baslatin hatadi tekrar ac kapa olmazsa buna bak [GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır.
2 Ocak 2021 #2 KAClNlLMAZ K Uzman Üye Katılım 28 Ara 2020 Mesajlar 220 Çözümler 3 Tepki puanı 10 Yaş 23 5 HİZMET YILI Bilgisayari yeniden baslatin hatadi tekrar ac kapa olmazsa buna bak [GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bilgisayari yeniden baslatin hatadi tekrar ac kapa olmazsa buna bak [GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır.
2 Ocak 2021 #3 mbedel35 Seçkin Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 313 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 31 7 HİZMET YILI hileyi silip tekar yüklemen bişey degiştirir mi Oyla 0 Olumsuz oyla