Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileyi official sunucularda yapmanızı önermiyorum.
Unofficial sunucularda yapın. Ban yeme ihtimaliniz unoff. serverlerde düşük. Bizzat admin tarafından ban yemeniz lazım.(Zıplama ve spiderman hariç)
Geçen oynarken birkaç kişi rep. attı admin duvarın içine girdi admin olduğunu fark etmedim yanına gittim WH den dolayı ban yedim. Anlaycağaınız belli etmedikçe Unoff. sunucularda ban yemiyorusunuz.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
50 yorumum dolsun ilk indirecegim hile tesekkür ederim umarım fixlenmez

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hileyi official sunucularda yapmanızı önermiyorum.
Unofficial sunucularda yapın. Ban yeme ihtimaliniz unoff. serverlerde düşük. Bizzat admin tarafından ban yemeniz lazım.(Zıplama ve spiderman hariç)
Geçen oynarken birkaç kişi rep. attı admin duvarın içine girdi admin olduğunu fark etmedim yanına gittim WH den dolayı ban yedim. Anlaycağaınız belli etmedikçe Unoff. sunucularda ban yemiyorusunuz.
kaç gündür kullanıyorsun

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kaç gündür kullanıyorsun

1 Hafta falan oldu. Şuan sıkıntı yok ama sunucudan sunucuya değişir.Dikkat etmek lazım.
Her hilede ban riski vardır. Daha önce satın aldığım hilelerde de yediğim oldu. Bir şey olmaz demek yanlış olur.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Crackli rust sunucularında çalışır mı hocam

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aga hileyi yapıyım dicem de bu nedir 5 günden fazla dayanan olmamış bazıları sadece wh kullanmasına rağmen ban yemiş moderatörler hile fix yediyse foruma yazın bari bilgisi olsun insanların
Post automatically merged:

dostum çok belli ettinmi peki nasıl oynadın öldürdüğün kişiler seni raporlıcam falan dedimi yada resmi sunucuyamı girdin?
Evet resmi sunucuya girdim fakat admin debug cam özelliğini açmaya çalışırken galiba fly hack benzeri bir şey açtım , en azından beni kickleyip fly hack yazdı . Ban sebebimin bundan dolayı olduğunu düşünüyorum yoksa 2 saatte yiyen de var 1 hafta da yemeyen de , official serverlara girmeyin girdiğim günün ertesi sabahı ban yedim .
Edit : Hesabım vac yemedi sadece easy anti cheat tarafından ban yedim. Spoofer ile girmeye devam edebilirim .

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet resmi sunucuya girdim fakat admin debug cam özelliğini açmaya çalışırken galiba fly hack benzeri bir şey açtım , en azından beni kickleyip fly hack yazdı . Ban sebebimin bundan dolayı olduğunu düşünüyorum yoksa 2 saatte yiyen de var 1 hafta da yemeyen de , official serverlara girmeyin girdiğim günün ertesi sabahı ban yedim .
Edit : Hesabım vac yemedi sadece easy anti cheat tarafından ban yedim. Spoofer ile girmeye devam edebilirim .

Admin Debug Cam direkt ban atıyor ben de yaşadım bunu ama resmi sunucuda değildim.
admin debug cam ,spiderman, high jump çalıştırmayın bence. Misc çok kurcalamayın Always day kullanın sadece.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bu rust hilesi crackli rustlarda aktif çalışıyormu ücretsiz indirilen çalışıyor ise bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Lagertha
Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Not inject for me :(

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
denicem o zaman inşallah hwid ban yemem

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
abi bak reebot restart gibi bisey kapatın rootlayın yeniden açın
benim esp m mis gibi çalışıyo elinie saglık
avaba programlama dili ndedir
programlama dili C++ fln mı
Bu arada arkadaslar galiba hile guncelledri
ben ban yedim sonra spoofladım simdi yedirmiyo guvenebilir siniz
knk krek oynuysan dc ver rust oynarız .d hileli legit

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Kullanıyodum fazla belli ettim ban yedim 1 haftalık açılmasını beklıyorum hile güzel bu arada <3

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Beyler benim hile önceden çalışıyordu ama pc ye format atmak zorunda kaldım format tan sonra yine aynı şekilde gerekenleri yaptığım halde hileyi aktif edip oyuna girdiğim zaman mavi ekran hatası veriyor sebebini bilen var mı ?

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Rust'ın ban sistemini bilmiyorum sadece server ban mı atıyor yoksa Oyundan komple ban mı atıyor ?

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hile yeni mi çıktı daha yeni gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...