kaç gündür kullanıyorsunHileyi official sunucularda yapmanızı önermiyorum.
Unofficial sunucularda yapın. Ban yeme ihtimaliniz unoff. serverlerde düşük. Bizzat admin tarafından ban yemeniz lazım.(Zıplama ve spiderman hariç)
Geçen oynarken birkaç kişi rep. attı admin duvarın içine girdi admin olduğunu fark etmedim yanına gittim WH den dolayı ban yedim. Anlaycağaınız belli etmedikçe Unoff. sunucularda ban yemiyorusunuz.
kaç gündür kullanıyorsun
Evet resmi sunucuya girdim fakat admin debug cam özelliğini açmaya çalışırken galiba fly hack benzeri bir şey açtım , en azından beni kickleyip fly hack yazdı . Ban sebebimin bundan dolayı olduğunu düşünüyorum yoksa 2 saatte yiyen de var 1 hafta da yemeyen de , official serverlara girmeyin girdiğim günün ertesi sabahı ban yedim .aga hileyi yapıyım dicem de bu nedir 5 günden fazla dayanan olmamış bazıları sadece wh kullanmasına rağmen ban yemiş moderatörler hile fix yediyse foruma yazın bari bilgisi olsun insanların
Post automatically merged:
dostum çok belli ettinmi peki nasıl oynadın öldürdüğün kişiler seni raporlıcam falan dedimi yada resmi sunucuyamı girdin?
Evet resmi sunucuya girdim fakat admin debug cam özelliğini açmaya çalışırken galiba fly hack benzeri bir şey açtım , en azından beni kickleyip fly hack yazdı . Ban sebebimin bundan dolayı olduğunu düşünüyorum yoksa 2 saatte yiyen de var 1 hafta da yemeyen de , official serverlara girmeyin girdiğim günün ertesi sabahı ban yedim .
Edit : Hesabım vac yemedi sadece easy anti cheat tarafından ban yedim. Spoofer ile girmeye devam edebilirim .
geçmiş olsunAdmin Debug Cam direkt ban atıyor ben de yaşadım bunu ama resmi sunucuda değildim.
admin debug cam ,spiderman, high jump çalıştırmayın bence. Misc çok kurcalamayın Always day kullanın sadece.
denicem o zaman inşallah hwid ban yememEvet resmi sunucuya girdim fakat admin debug cam özelliğini açmaya çalışırken galiba fly hack benzeri bir şey açtım , en azından beni kickleyip fly hack yazdı . Ban sebebimin bundan dolayı olduğunu düşünüyorum yoksa 2 saatte yiyen de var 1 hafta da yemeyen de , official serverlara girmeyin girdiğim günün ertesi sabahı ban yedim .
Edit : Hesabım vac yemedi sadece easy anti cheat tarafından ban yedim. Spoofer ile girmeye devam edebilirim .
knk krek oynuysan dc ver rust oynarız .d hileli legitabi bak reebot restart gibi bisey kapatın rootlayın yeniden açın
benim esp m mis gibi çalışıyo elinie saglık
avaba programlama dili ndedir
programlama dili C++ fln mı
Bu arada arkadaslar galiba hile guncelledri
ben ban yedim sonra spoofladım simdi yedirmiyo guvenebilir siniz