Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Rusya - Ukrayna savaşı resmî olarak başladı. Haberlere göre Ukrayna cumhurbaşkanı ülkeyi terk etmiş.
Savaş büyürse direk olaya natoda girer. Bugun Türkiye 2 Adet Askeri kargo uçak yollamışsavas buyurse 3 dünya sası h.g bro
nato girse nolcak rusyanın arkasında çin varSavaş büyürse direk olaya natoda girer. Bugun Türkiye 2 Adet Askeri kargo uçak yollamış
Nato paramparça eder hocamnato girse nolcak rusyanın arkasında çin var![]()
nato güçlüde çini hahıfe alınmayacak kadar güçlü broNato paramparça eder hocam![]()
Hocam Çin yine bişe yapamaz diye düşünüyorum çünkü Amerika yaptırımları ile bitiriyor Çin dahil olsa bile ABD, Almanya, İngiltere, Fransa dahil olur.nato güçlüde çini hahıfe alınmayacak kadar güçlü bro![]()
abd bu savasa dahıl olmaz o dırek ırana gırer bnm tahmınım hocamHocam Çin yine bişe yapamaz diye düşünüyorum çünkü Amerika yaptırımları ile bitiriyor Çin dahil olsa bile ABD, Almanya, İngiltere, Fransa dahil olur.
Anlıyorum...bu savası durdabılecek tek bır kısı var o da reıs bak gorn dunya 5 den buyuktur.
kaynak var mıRusya - Ukrayna savaşı resmî olarak başladı. Haberlere göre Ukrayna cumhurbaşkanı ülkeyi terk etmiş.