Ukrayna Rusya Savaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ukrayna-Rusya savaşı hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizde Türkiye nasıl bir politika izlemeli? Bu konularda neler düşünüyorsunuz merak ediyorum. Rica ediyorum siyasetten uzak bir şekilde cevaplayın

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ukrayna-Rusya savaşı hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizde Türkiye nasıl bir politika izlemeli? Bu konularda neler düşünüyorsunuz merak ediyorum. Rica ediyorum siyasetten uzak bir şekilde cevaplayın
Onu bunu bilmemde ekonomi çok kötü olacak büyük ihtimal halimiz kötü ama rusya baya güçlü bu konuda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum :(

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Türkiye tarafsız bir politika izlemeli ve kendi çıkarlarını korumalı bence.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Türkiye nato ülkesi nato tarafında da olsa rusyadan tarafında olsada yine kararsız olacağımız çünkü rusya karşı olan bur nato ülkesiyiz tarafsız olacağımız kesin
Bu savaşın kazananı olmaz
Nato ülkelerinin rusya ya karşı ultimatom yapmasını bekliyordum ama gün içinde rusya ilerleyeceği kadar ilerlemiş oldu
Rusyanın elinde iki sağlam güç var
1.nükleer başlıklar
2.dünyanın en büyük doğalgaz üretiminin kendinde bulunması
Nato ve avrupanın endişelendiği durum bu ikisi ekonomik olarak tüm dünyayı etkiler savaş sadece toprak alma ile değil ekonomik ve siber olarakta devam eder

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Her ne olursa olsun boğazlar konusunda tarafsız kalınılmalı. Rusya boğazları kapatın dediğinde yada Amerika “açın kapıyı ben geliyorum” dediğinde buna karşı koyacak güçlü bir lider olmalı.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Türkiye nato ülkesi nato tarafında da olsa rusyadan tarafında olsada yine kararsız olacağımız çünkü rusya karşı olan bur nato ülkesiyiz tarafsız olacağımız kesin
Nato ülkelerinin rusya ya karşı ultimatom yapmasını bekliyordum ama gün içinde rusya ilerleyeceği kadar ilerlemiş oldu
1.nükleer başlıklar
Nato ve avrupanın endişelendiği durum bu ikisi ekonomik olarak tüm dünyayı etkiler savaş sadece toprak alma ile değil ekonomik ve siber olarakta devam eder
çok doğru söylemişsin öncelikle eline sağlık. Benim düşünceme göre 1 hafta içinde Rusya Ukraynanın bir kaç şehrini kendi topraklarına katacak şekilde bir sözleşme imzalar. Ve hiçbir Nato ülkesi bu duruma karşı çıkmaz olan bu olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
1.nükleer başlıklar
Rusya çok gelişmiş bir ülke ve ekonomi durumu çok iyi amerika ortalığı kızıştırıp herkesi birbirine düşürücek herkes kendi ülkesini düşünmeli tarafsız olmalı herkes

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ayrıca bence Rusya gerçek anlamda elindeki kozları kullansa Ukrayna yı bir gün içinde alabilecek güce sahip bir ülke. Bu yaptıklarının sadece bir gözdağı olduğunu düşünüyorum.
Post automatically merged:

Rusya çok gelişmiş bir ülke ve ekonomi durumu çok iyi amerika ortalığı kızıştırıp herkesi birbirine düşürücek herkes kendi ülkesini düşünmeli tarafsız olmalı herkes
Haklısın fakat şöyle bir durumda var ki Amerika ve diğer ülkelerin bir an önce güçlü yaptırımların uygulaması gerek. Bu olmazsa Ukrayna diye bir ülke tarihe karışır. Ve bunun ardı sıra bir çok ülkeye elini kolunu sallaya sallaya girmeye ve SSCB nin topraklarını almaya devam eder tabi bunun ardından da namlunun ucu Türkiye ye çevrilir

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Türkiye bu konuda kesinlikle tarafsız bir şekilde hareket edecektir diye tahmin ediyorum boğazlar kapansın diyenler konun boğazlar la alakası yok

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Türkiye bu konuda kesinlikle tarafsız bir şekilde hareket edecektir diye tahmin ediyorum boğazlar kapansın diyenler konun boğazlar la alakası yok
Boğazlarının kapatılması durumunda çok büyük bir kriz yaşanır ve Türkiye de savaşın içine sürüklenir resmi olarak. İşin ucu Türkiye ye dayanmadan Montrö antlaşmasına bağlı kalınmalı diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Boğazlarının kapatılması durumunda çok büyük bir kriz yaşanır ve Türkiye de savaşın içine sürüklenir resmi olarak. İşin ucu Türkiye ye dayanmadan Montrö antlaşmasına bağlı kalınmalı diye düşünüyorum
Bı yandan haklısın ama savaş o kadar büyümez diye tahmin ediyorum Rusya o kadar büyük bir risk almaz eğer alırsa ülkenin sonunu getirir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bı yandan haklısın ama savaş o kadar büyümez diye tahmin ediyorum Rusya o kadar büyük bir risk almaz eğer alırsa ülkenin sonunu getirir
Rusya o kadar büyük risk almaz ancak ne kadar koparabilirsem o benim için kâr diyecek avrupa yaptırım uyguluyor ancak rusyanın elindeki nükleer kitle imha silahları karşısında avrupa geri vitese takıyor abd ise iki devlete veriyor gazı çekiliyor aradan yaptırım kağıt üzerinde ekonomik yaptırım olarak kalıyor sadece
Bir ülkenin elinde Nükleer güç var ise her halükarda gücün %50 si sende demektir şuanda ise rusya büyük bir handikaplı santranç oynuyor

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Rusya o kadar büyük risk almaz ancak ne kadar koparabilirsem o benim için kâr diyecek avrupa yaptırım uyguluyor ancak rusyanın elindeki nükleer kitle imha silahları karşısında avrupa geri vitese takıyor abd ise iki devlete veriyor gazı çekiliyor aradan yaptırım kağıt üzerinde ekonomik yaptırım olarak kalıyor sadece
Bir ülkenin elinde Nükleer güç var ise her halükarda gücün %50 si sende demektir şuanda ise rusya büyük bir handikaplı santranç oynuyor
Aynen katılıyorum size bende sizin gibi bir açıklama yapmayı düşünüyordum ama Rusya ateş püskürtücek

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Türkiye işin içinden uzak durmalı 2 taraflada anlaşması var
Post automatically merged:

Savaş büyür gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, bana kalırsa elimizden birşey gelmez şu etapta sadece yardım paketleri gönderebiliriz gibi geliyor.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, bana kalırsa elimizden birşey gelmez şu etapta sadece yardım paketleri gönderebiliriz gibi geliyor.
Önce kendimize yardım yapalımda sonra ora göndeririz. Bence önce askeri yardım gönderirler oraya

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
biz zaten ölmüşüz ama toprak atanımız yok bide savaş çıktı ukrayna halkı için çok üzücü bir durum umarım en yakın zamanda savaş biter sırf siyasetçiler yüzünden masum insanlar ölüyor siyasetleri batsın ucu bize dokunmaz umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...