Rusya ve Ukrayna savaş sonucu ve Türkiye'nin durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar savaşın sonu sizce nasıl olacak?

Türkiye bu savaştan zararlı çıkar mı :uwot:

Moderatörün son düzenlenenleri:
İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
bizim ülkemizin coğrafi durumundan dolayı her masada varız ve bu olaydada kırılmalar yaşanacaktır

insta: SultanGurayHan
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence Rusya ne yapacagini sasirdi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
savaşın her türlüsü bize dokunuyor dayı yağ 200 lira oldu ukraynadan geliyomuşl 20 lira oldu dizel daha ne olsun kim kimi kırar orası bilinmez ama bizim sonumuz kötü bu gidişle kahvaltıda yumurta pişirmek bile lüks oldu resmen

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Rusya zannetmem geri çekileceğini ve hiçbir ülkede alenen Rusya karşısında kalmak istemiyor görünüyor.
natoya üyeliği yok Rusyanın karar alırken hiç kimseye danışmasına gerekte yok direk istediği kararı alır rusya çekilmek veya çekilmemek başka ülkenin baskısıyla deil anca kendi isteğiyle gerçekleşir kimse söz geçiremez rusyaya karşı insafına kaldı ukrayna öyle görünüyor

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
rusya ın ekonomisi cokmesıne rağmen devam ediyor gsrip bir adam putin

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu bir tiyatro. Arkasında çok daha farklı planlar oldugunu düşünüyorum. ABD ilk başta arkandayım dedi sonradan geri çekildi. Şuanda türkiyeyi işin içine sokmaya çalışıyorlar.

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Batı gözlükleriyle savaşa bakmamak lazım Türkiye'nin çıkarlarını düşünen beyni bulanmamış şu gerçeği görür kuşatılmış bir rusya kuşatılmış bir Türkiye kuşatılmış bir avrasya görürsünüz . Batı sınırlarının tümünde füze kalkanları nato ve amerikan üsleri var . Rusya son nato toplantısında bu rahatsızlığını dile getirdi ve dediki bir takım isteklerim var yazılı garanti istiyorum ukraynaya büyük bir silah sevkiyatı yapılıyor bunun durdurulması lazım 1997 sınırlarları ötesine çekilmesi lazım natonun beni tehdit eden durumun içindeyim benim için hayati öneme sahip olan karadenizin nato denizi olmasına izin vermicem dedi beni tehdir ettiğin zaman seyretmekle kalmam cevap veririm gürcistan ve kırımda olduğu gibi 2008 ve 2014 bunu yaptım dedi . Bizdeki nato ve atlantik aşıkları 1992 de en acısıdır nato tadbikadında muavenet gemimiz amerikan füzeleriyle vuruldu , kıbrıs barış harekatında atlantikcilerin silah ambargosu bile aklımızı başımıza getiremedi amerika ve nato pkkya yüzlerce tır silah gönderdi ve gönderiyor rusydan savunma sistemleri aldık amerikanın caatsa yaptırımlarıyla karşılaştık F-35 programından çıkarıldık defalarca Türkiye karşıtı tatbikatları yapıldı yine aklımız başımıza gelmedi natonun amacı sovyetleri amerikan savunma sistemlerine bağlamak ve kuşatmaktır . Amerika karadenize gelip karadenizi kuşatmaya başlayınca bütün dengeler değişmeye başladı , bakınız 2004 te iki karadeniz ülkesi romanya ve bulgaristan nato üyesi oldu ozamana kadar karadenizde tek bir sovyet denizaltısı yoktu bugun rusya 5 denizaltısını karadenizde tutuyor nedeni amerikanın karadenizi çevrelemesi bulgaristan yunanistan romanya ve ukraynadaki silah yığını tek taraflı bakışlar Türkiyenin aleyhine sonuçlara yol açar

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
gönül ister hep barış olsun ama insanoğlu biraz açgözlü

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Rusyanın ekonomi battı gitti fakat hala devam ediyor. Amacı ne acaba

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Rusya eski sovyetler birliğini kurma çabasında

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Batı gözlükleriyle savaşa bakmamak lazım Türkiye'nin çıkarlarını düşünen beyni bulanmamış şu gerçeği görür kuşatılmış bir rusya kuşatılmış bir Türkiye kuşatılmış bir avrasya görürsünüz . Batı sınırlarının tümünde füze kalkanları nato ve amerikan üsleri var . Rusya son nato toplantısında bu rahatsızlığını dile getirdi ve dediki bir takım isteklerim var yazılı garanti istiyorum ukraynaya büyük bir silah sevkiyatı yapılıyor bunun durdurulması lazım 1997 sınırlarları ötesine çekilmesi lazım natonun beni tehdit eden durumun içindeyim benim için hayati öneme sahip olan karadenizin nato denizi olmasına izin vermicem dedi beni tehdir ettiğin zaman seyretmekle kalmam cevap veririm gürcistan ve kırımda olduğu gibi 2008 ve 2014 bunu yaptım dedi . Bizdeki nato ve atlantik aşıkları 1992 de en acısıdır nato tadbikadında muavenet gemimiz amerikan füzeleriyle vuruldu , kıbrıs barış harekatında atlantikcilerin silah ambargosu bile aklımızı başımıza getiremedi amerika ve nato pkkya yüzlerce tır silah gönderdi ve gönderiyor rusydan savunma sistemleri aldık amerikanın caatsa yaptırımlarıyla karşılaştık F-35 programından çıkarıldık defalarca Türkiye karşıtı tatbikatları yapıldı yine aklımız başımıza gelmedi natonun amacı sovyetleri amerikan savunma sistemlerine bağlamak ve kuşatmaktır . Amerika karadenize gelip karadenizi kuşatmaya başlayınca bütün dengeler değişmeye başladı , bakınız 2004 te iki karadeniz ülkesi romanya ve bulgaristan nato üyesi oldu ozamana kadar karadenizde tek bir sovyet denizaltısı yoktu bugun rusya 5 denizaltısını karadenizde tutuyor nedeni amerikanın karadenizi çevrelemesi bulgaristan yunanistan romanya ve ukraynadaki silah yığını tek taraflı bakışlar Türkiyenin aleyhine sonuçlara yol açar
Hocam çok güzel aciklamissiniz elinize sağlık
Rusyanın ekonomi battı gitti fakat hala devam ediyor. Amacı ne acaba
Rusya'nın ekonomisi kolay kolay çökmez

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
savaş ukraynada yaptırım rusyada sonuçları türkiyede :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...