Rüya kontrolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar astral seyehat diye birşey yoktur varsa da abartıldıgı gibi (yani bazıları yok sınavdan önce astral seyehat uygulayıp soruları çalmış birinci olmus yok uzaya çıkmıs felan) değildir. Eğer öyle birşey olsa önceden Amererika çok yatırım yaptı bu işe hepsi boş çıktı düşününsene öyle birşey olsa bütün devletler bunu kullanmak ister ve gizlilik denen birşey kalmaz yani bence yoktur varsa da öyle kalkıp dolaşıyorsundur ki bu da rüya oluyor normal birşey

Üye
10 HİZMET YILI
astral seyahet bu bunu yapması cok zor istemeden yapıyorsan ya zor bi dönemden geçiyorsundur yada kan bağından geliyodur isteyerek yapmıyorsan tabi ama bildiğim kadarıyla çok dikkatli ol bu olay cok tehlikeli birçok bilim adamının kesin bilgisine göre bunu yaparken hayal ettiğin heryere gidebiliyorsun nekadar uzağa gidersen bedeninle ruhun arasındakı bağ güçsüzleşir en sonunda ruhunla bağlantıyı kaybedersen gerçek hayatla hiçbir bağın kalmaz bir ruh olarak kalırsın tabi Allah c.c takdir ilahisine kalmıs birşey ama bunu isteyerek ger gece kolay bir şekilde yaparsan cok dikkat et ogrendiğime göre evindeki sokağı gezerken veya ıssız biyere gidersen eğer seni izleyen birileri varsa kosede biyerde direk bedenine dönmeye çalıs sana yardım etmek isteyen olabilir astral seyahatte iyi kötü belli olmaz tabi
o an salonumu dusundum orda oldum sonra hemen uyandım
Post automatically merged:

Ödümü kopardınız vicdansızlar

Bi daha uyumiyacam :( sizin yüzünüzden ama bişey söylüyecem cevaplarsanız sevinirim ben gece uyudum sonra rüyamda bizim köyün içinde bi hal var bende orda geziyordum ama hiç kimse bana tosmuyor nası desem sanki içimden geçip gidiyorlar :( sonra böyle bi kaç rüya daha gördüm :( bilmiyorum ki ne oluyor
benımde fazla bir bilgim yok

@Roux Değil galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...