o an salonumu dusundum orda oldum sonra hemen uyandımastral seyahet bu bunu yapması cok zor istemeden yapıyorsan ya zor bi dönemden geçiyorsundur yada kan bağından geliyodur isteyerek yapmıyorsan tabi ama bildiğim kadarıyla çok dikkatli ol bu olay cok tehlikeli birçok bilim adamının kesin bilgisine göre bunu yaparken hayal ettiğin heryere gidebiliyorsun nekadar uzağa gidersen bedeninle ruhun arasındakı bağ güçsüzleşir en sonunda ruhunla bağlantıyı kaybedersen gerçek hayatla hiçbir bağın kalmaz bir ruh olarak kalırsın tabi Allah c.c takdir ilahisine kalmıs birşey ama bunu isteyerek ger gece kolay bir şekilde yaparsan cok dikkat et ogrendiğime göre evindeki sokağı gezerken veya ıssız biyere gidersen eğer seni izleyen birileri varsa kosede biyerde direk bedenine dönmeye çalıs sana yardım etmek isteyen olabilir astral seyahatte iyi kötü belli olmaz tabi
benımde fazla bir bilgim yokÖdümü kopardınız vicdansızlar
Post automatically merged:
Bi daha uyumiyacamsizin yüzünüzden ama bişey söylüyecem cevaplarsanız sevinirim ben gece uyudum sonra rüyamda bizim köyün içinde bi hal var bende orda geziyordum ama hiç kimse bana tosmuyor nası desem sanki içimden geçip gidiyorlar
sonra böyle bi kaç rüya daha gördüm
bilmiyorum ki ne oluyor