Süper Üye
hayır abi eminim çevremde bir yerde ama bulamıyorum bak görsem onu derim AHAANDAA BU O İŞTEE hfagnıjfgkadfad gözümün önünde hala ama unutmaktan korkuyorumbulamazsın be hayaldi sadece
beyler bakın 10 sene sonrada bulsam -eminim bir gün çıkacak karşıma- eğer şifremi unutmazsaam gelecem tamam rüyaydı ama bulacağımı düşünüyorum öyle bir rüya boşa görmüş olamamKnkm rüya sadece böyle ciddiye alma bulamazsın dua oku bulmaya çalışmak yerine cami hocasına sor
olmamalıyımbeyler bakın 10 sene sonrada bulsam -eminim bir gün çıkacak karşıma- eğer şifremi unutmazsaam gelecem tamam rüyaydı ama bulacağımı düşünüyorum öyle bir rüya boşa görmüş olamam
Yani saygı duyarım tabi de bence cami hocasına sor bibeyler bakın 10 sene sonrada bulsam -eminim bir gün çıkacak karşıma- eğer şifremi unutmazsaam gelecem tamam rüyaydı ama bulacağımı düşünüyorum öyle bir rüya boşa görmüş olamam
Post automatically merged:
olmamalıyım
gerekirse dağlar bayırlar aşarım. giderim hocaya da giderim teşekkürlerYani saygı duyarım tabi de bence cami hocasına sor bi
Rica ederim her zamangerekirse dağlar bayırlar aşarım. giderim hocaya da giderim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?