Satın aldığım yere götürdüm fanının hava vermesi gereken kapakcık kapalı olduğu için ısınıyormuş değişim yaptılar şuan sıcaklık 60 70 arası gidip geliyor yardım ettiğiniz için teşekkürlerOverclock yaptınız mı ? , yaptıysanız kapatın.
Lütfen oyun oynarken ki ekran kartının fanının RPM(Dönme hızı) değerlerini paylaşın.,
85C görmesi biraz fazla, 90C'de sorun çıkabilir, kartınızın sıcaklığı 70-80 ise gayet normaL. Normalde öyle bir kartın 75C'den yukarı çıkmaması gerekir.
AMD'nin driverini biliyorsunuz, sol alttan girin ve fan hızını arttırın. Genellikle otomatiktedir, 2500'e kadar kaldırın. Kartınız fazla ısınıyor bence.
öyle yapcam sanırım ya neyse yinede sağolunTermal Macundan olabilir Ama çevrende bu işlerden anlayan biri varsa ona bir sorabilirsin
Hocam macunda sıkıntı olabilirÖncelikle merhabalar, ben sıfır bir sistem topladım fakat ekran kartının dereceleri oyunda 75 80 arasında gidip geliyor. Çok fazla anlamadığım için arkadaşıma sordum, o normal dedi fakat çok güven vermedi. Bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Bu arada kasanın dört bir yanı açık, hava geçişi kasanın güzel. Sadece ekran kartı aşırı ısınıyor, modeli Asus Dual RX 580 8 GB.
1- Ekran Kartını Uzun Süredir Kullanıyorsan Fan Aşırı Tozlanmış Olabilir Ekran Kartını Çıkartarak Fan Temizliği Yapmanı Öneririm Bu Arada Fan Temizliği Yaparken Dikkatli Olmasın Temizlerken Kırabilirsin Hassastır .Öncelikle merhabalar, ben sıfır bir sistem topladım fakat ekran kartının dereceleri oyunda 75 80 arasında gidip geliyor. Çok fazla anlamadığım için arkadaşıma sordum, o normal dedi fakat çok güven vermedi. Bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Bu arada kasanın dört bir yanı açık, hava geçişi kasanın güzel. Sadece ekran kartı aşırı ısınıyor, modeli Asus Dual RX 580 8 GB.
Ekran kartını alalı 1 hafta oldu. Driverler güncel1- Ekran Kartını Uzun Süredir Kullanıyorsan Fan Aşırı Tozlanmış Olabilir Ekran Kartını Çıkartarak Fan Temizliği Yapmanı Öneririm Bu Arada Fan Temizliği Yaparken Dikkatli Olmasın Temizlerken Kırabilirsin Hassastır .
2- Ekranla Kartında Fanla İşlemci Arasında Bulunan Termal Macun İşlevini Kaybetmiş Olabilir Değiştirmeni Öneririm .
3- Ekran Kartını Driver İle Güncelleyebilirsin .
Bunu Bilgisayarcıya Yaptırırsan Daha İyi Olur . Bilmediğin Bir Şey Yaparsın A
Ne kadardır termal macun bide kim yenilertermal macun değiştir düzelir
Değil dostum benim rx 6500 xt 60 dereceyi gormuyor fivemda hep 50 55 derece anca cok zorlandıgında 60 ı goruyor oda cok nadirArkadaşlar normal bir durum 75 80 bu ekran kartında gayet normal
Satın aldığım yere götürdüm fanının hava vermesi gereken kapakcık kapalı olduğu için ısınıyormuş değişim yaptılar şuan sıcaklık 60 70 arası gidip geliyor yardım ettiğiniz için teşekkürlerOverclock yaptınız mı ? , yaptıysanız kapatın.
Lütfen oyun oynarken ki ekran kartının fanının RPM(Dönme hızı) değerlerini paylaşın.,
85C görmesi biraz fazla, 90C'de sorun çıkabilir, kartınızın sıcaklığı 70-80 ise gayet normaL. Normalde öyle bir kartın 75C'den yukarı çıkmaması gerekir.
AMD'nin driverini biliyorsunuz, sol alttan girin ve fan hızını arttırın. Genellikle otomatiktedir, 2500'e kadar kaldırın. Kartınız fazla ısınıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?