RX Ekran Kartı PUBG Mobile düşük fps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba;

Elimde Sapphire RX550 4gb OverClock var.
Steam PUBG 90 fps alabiliyorum.
Cyberpunk ortalama 40 fps verebiliyor.
Ama Gameloop ile PUBG Mobile oynarken çok drop oluyor, mesela fps bazen 60 bazen 59 bazen 30 ve 5 e bile düşüyor.
Ayrıca ayarları düşürünce fps de otomatik dişüyo HD grafikteyken 55 fps civarı ise akıcıya alınca 30 u geçemiyor.
Windows 10 kullanıyorum hem Bilgisayarım için hem de Gameloop için yardımlarınızı bekliyorum....

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
PUBG Mobile mobil oyun olduğu için optimizasyon telefona göre ayarlı emulatorla girdiğin için fps çok düşük olur emulator ayarlarında Bellek oranını arttırırsan ve oyun içinde kare hızını en yükseğe alırsan sanıyorum fps artar. Ha bir de Bios'tan sanallaştırmayı aktif et (youtube den izleyerek yap)

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
that's natural, that's from the gameloop, the emulator fps is not as stable

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
emülotor ayarların optimize et enfazla yapabilcen sey bu yt den arastıra bilirsin nası yapıcama düzgün vidyolar var

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aynı sorun bendede vardı.en sonunda sildim hocam.bıktırdı ya yetti banada.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
İşlemcinin güçlü olması lazım. Grafikleri düşürürsen ekran kartına binen yük azalır o yüzden fps düşme olayı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Memu eşleşme bulması çok uzun sürüyor
Post automatically merged:

İşlemcinin güçlü olması lazım. Grafikleri düşürürsen ekran kartına binen yük azalır o yüzden fps düşme olayı olabilir.
işlemcim i5 6600k

PUBG Mobile mobil oyun olduğu için optimizasyon telefona göre ayarlı emulatorla girdiğin için fps çok düşük olur emulator ayarlarında Bellek oranını arttırırsan ve oyun içinde kare hızını en yükseğe alırsan sanıyorum fps artar. Ha bir de Bios'tan sanallaştırmayı aktif et (youtube den izleyerek yap)
Bunların hepsini denedim hatta youtube da izlemediğim video kalmadı diyebilirim. Acaba benim bilgisayarım için yapabileceğim farklı birşey var mı?

Bilgisayarımda 12 gb ram var ben 8 ini veriyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben kendim rx570 kullanıyorum işlemci ve ramdan kaynaklı olabilir bahsettiğin hatalar 32gb ram amd ryzen 5 2600 ile hiç sorunsuz yüksek fps ile oynayabiliyorum

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
O Gameloopun sıkıntıları ayarlardan ve videosunu izlersen çözebilirsin ben 4 gb ram çok kötü bi bilgisayara sahibim gameloopta 15 10 fps alıyordum pubg de LD Player geçtim sabit 50 45 fps alıyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
genellikle ortalama bir telefon gelir ve yansıtılacak oyunlarda bir şekilde yapılandırılır, çünkü daha yüksek performans elde etmek için emülatör yapılandırmak zorunda, yapılandırmaları özellikleri artar ve bu aynı oyunda daha iyi performans gösterecektir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Emülatörlerde genel bi sıkıntı oldugu kadarıyla oyna bence cok oynanmicak kadar değilse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...