Elimde Sapphire RX550 4gb OverClock var.
Steam PUBG 90 fps alabiliyorum.
Cyberpunk ortalama 40 fps verebiliyor.
Ama Gameloop ile PUBG Mobile oynarken çok drop oluyor, mesela fps bazen 60 bazen 59 bazen 30 ve 5 e bile düşüyor.
Ayrıca ayarları düşürünce fps de otomatik dişüyo HD grafikteyken 55 fps civarı ise akıcıya alınca 30 u geçemiyor.
Windows 10 kullanıyorum hem Bilgisayarım için hem de Gameloop için yardımlarınızı bekliyorum....
PUBG Mobile mobil oyun olduğu için optimizasyon telefona göre ayarlı emulatorla girdiğin için fps çok düşük olur emulator ayarlarında Bellek oranını arttırırsan ve oyun içinde kare hızını en yükseğe alırsan sanıyorum fps artar. Ha bir de Bios'tan sanallaştırmayı aktif et (youtube den izleyerek yap)
PUBG Mobile mobil oyun olduğu için optimizasyon telefona göre ayarlı emulatorla girdiğin için fps çok düşük olur emulator ayarlarında Bellek oranını arttırırsan ve oyun içinde kare hızını en yükseğe alırsan sanıyorum fps artar. Ha bir de Bios'tan sanallaştırmayı aktif et (youtube den izleyerek yap)
Ben kendim rx570 kullanıyorum işlemci ve ramdan kaynaklı olabilir bahsettiğin hatalar 32gb ram amd ryzen 5 2600 ile hiç sorunsuz yüksek fps ile oynayabiliyorum
O Gameloopun sıkıntıları ayarlardan ve videosunu izlersen çözebilirsin ben 4 gb ram çok kötü bi bilgisayara sahibim gameloopta 15 10 fps alıyordum pubg de LD Player geçtim sabit 50 45 fps alıyorum .
genellikle ortalama bir telefon gelir ve yansıtılacak oyunlarda bir şekilde yapılandırılır, çünkü daha yüksek performans elde etmek için emülatör yapılandırmak zorunda, yapılandırmaları özellikleri artar ve bu aynı oyunda daha iyi performans gösterecektir