Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam 1650 Super kullanıyorum 2 yıl oldu PC'yi alalı hiçbir sıkıntı yok oynayamadığım da hiçbir oyun yok şu an. Gayet güzel tavsiye ederim ben bayağı benchmarklarına bakmıştım 580'den daha iyiydi diye hatırlıyorum.
OC yapacaksan 580 yapmayacaksan NVIDIA farkı olacağı için 1650S ama artık AMD de bu konularda gelişti FSR gibi teknolojiler geliştirdikleri için 580 öneririm.
Yeni nesil oyunları çok fazla oynayan biri değilsen 1650 idealdir, ancak RAM konusunda geride kalıyor, o yüzden tamamen kartı ne için kullanacağına bağlı eğer yüksek grafikli oyunlar oynayacaksan kesinlikle RX580, fiyatı da biraz daha uygun.
OC yapacaksan 580 yapmayacaksan NVIDIA farkı olacağı için 1650S ama artık AMD de bu konularda gelişti FSR gibi teknolojiler geliştirdikleri için 580 öneririm.
RX 580 demek yanlış olur. Trafo olarak kullanıyoruz.
RX 580 bazı oyunlarda önde olsa da stabil sürücüler ve düşük güç tüketimi ile 1650S çok daha alınası.