Bios guncelle dene olmadı işlemci de sorun olabilir
oyunlarda her hangi bi fps düşüşü sağlıyormu
Bu normal değil. donanımsal bir sorun olabilir
Senin 4 çekirdek çalışıyor dostum fazla kafaya takma kullandıgın farklı bir program dan kaynaklanmış 3 gözüksün bişey olmaz
Format atsan düzelir ama degmez çalışıyor sonuçtaHocam format atsam düzelir mi veya Windows 10'nu sıfırlasam ?
İşlemcinin driveri olmaz windows 10 kurulduktan sonra anakartın diriverinide kur bir daha boyle sorun yaşamasssınArkadaşlar bişey fark ettim aygıt yöneticim de bilinmeyen aygıt yazıyordu bende kullandığım USB diyerek es geçtim ama şimdi bidaha merak edip bakınca donanım kimliği ACPI\VEN_AMDI&DEV_F030 yazıyordu amd yazınca acaba eksik olan çekirdeğin driverimi diye düşünmeye başladım
en güzeli gfx tool
Normalde 32 bit sistemde 3 gb üzeri ram gözükmezdi, 64 bit sistem gerekirdi. Bu şekilde çekirdek gözükmediğini de yeni görüyorum
Bende ilk defa görüyorum bişey de bulamadım ilgiç yanı biosta işlemcim hakkında 4core olarak yazıyor ama ayarlamaya çalıştığımda 3 çekirdek gözüküyor
Ben bu tarz durumlarda fazla kasmadan format atardım. Sonra tüm güncellemeleri yapıp tekrar bakardım. Eğer dosyalarını yedeklediğin bir yer varsa, ya da pcde farklı bir harddisk de varsa format atabilirsin. Tek harddisk ise uğraşma devam et.
Ben bu tarz durumlarda fazla kasmadan format atardım. Sonra tüm güncellemeleri yapıp tekrar bakardım. Eğer dosyalarını yedeklediğin bir yer varsa, ya da pcde farklı bir harddisk de varsa format atabilirsin. Tek harddisk ise uğraşma devam et.
SSD ve Hard disk mevcut allahtan tüm oyunlarımı hdd'ye kurmuştum yedekleme işlemi yapmama gerek kalmicak bi sıfırlayıp deneyeyim
Post automatically merged:
Acaba Ryzen Master uygulamasından yanlışlıkla çekirdeği kapatmış olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?