✡ Yusao
Seçkin Üye
Sisteminizin Çekirdeği Az mı gözüküyor ? Oyunlarınızda kötü performans mı gösteriyor,
GELİN BİRLİKTE ÇÖZELİM ?
İlk öncelikle Win+r Tuşuna basarak Çalıştırı Açıyoruz,
Daha sonra
Ekli dosyayı görüntüle 33482
Sistem Yapılandırmasına giriyoruz ve
Ekli dosyayı görüntüle 33487
Bu işlemi yaptıktan,
Ekli dosyayı görüntüle 33493
İşlemci Sayısına Tıkladıktan sonra,
Çekirdek sayısı en fazla kaç gözüküyorsa,
Ekli dosyayı görüntüle 33490
Seçeneğe tıklıyoruz. [Sayılar Değişkenlik Gösterir]
Daha sonra,
"Tamam" tıklıyoruz "Uygula Tıklayıp"
Önümüze gelen uyarıdan "Bilgisayarı Tekrar Başlat" yapıp bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 33491
Eğer Bu Sayfa Gelmesse ?
Win Tuşundan Yeniden Başlayatabilirsiniz
Tam olarak hangi konumda acaba ?Ve son olarak anakart'ınız üzerinden Single Processor Mode enable konumunda ise disable konumuna getirin muhtemel problem çözülecektir
BendeAnakart'tan anakart'a değişir bulunduğu konum fakat genelde anakart'ın gelişmiş pencesine girdikten sonra CPU Configuration bölümünde bulunuyor.
B350M A Prime AnakartimLakin eski bir anakart sahibi iseniz Blue Bios denilen bios'ta main bölümünde bulunuyor.
Lakin eski bir anakart sahibi iseniz Blue Bios denilen bios'ta main bölümünde bulunuyor.
Post automatically merged:
Eğer mümkün ise Advanced CPU bölümünün ve MAIN bölümünün fotoğrafını yükleyebilirmisiniz?
Bir başka yolu ise OC Tweaker Bölümünden.
CPU Active Core Control Sekmesini Enable yapıp hepsini manuel olarak enable yapabilirsin.
donanımsal skıntı var kardesım bence doktoruna gostermende fayda olacaktır. win 10 kurulumunu yenıle ıstersen
Islemciyi takarken bacaklarina hasar verdinmi yada yeni format at öyle dene
Dostum formattan sonra islemci olmasi gereken degerelere geri donduNormalde 32 bit sistemde 3 gb üzeri ram gözükmezdi, 64 bit sistem gerekirdi. Bu şekilde çekirdek gözükmediğini de yeni görüyorum
Format attim duzeldi arkadaslar
Dostum formattan sonra islemci olmasi gereken degerelere geri dondu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çok sevindim şuan acaba fps fark ettirir mi suan merak ettimSevindimTekrar geçmiş olsun kardeşim. Daha dikkatlı kullanırsın artık
Çok sevindim şuan acaba fps fark ettirir mi suan merak ettim
Simdide formattan sonra pc acildi yeniden baslattim bisey yuklemeden simdi de hosgeldiniz yazisinda donuyor allahim cildiricamOnu da artık oyun içerisinde göreceksinİşlemcinin yetmediği oyunlar oynamışsan yada darboğaz yapıyorsa önceden kesin farkeder.
Simdide formattan sonra pc acildi yeniden baslattim bisey yuklemeden simdi de hosgeldiniz yazisinda donuyor allahim cildiricam
Format demeyelim aslinda sadece pcyi sifirlama islemi yaptim tam hatirlamiyorum ama orjinal indirmistim surumu siyah ekran da donuyor ya da hosgeldiniz yazisinda donup kaliyor ilk kapanirken de memory managment hatasi verkisti bluescreendeİlk açılış uzun sürer, bir şey olmaz. Windowsu nereden indirdin ve formatı nasıl attın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?