ryzen 7 3700x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
arka planda directx runnable diye bişey çalışıyor mu kontrol edermisin eğer öyle bişey varsa bi virüs programıyla tarama yap directx runnable:virüstür crackli oyun ya da internetten yüklediğin ne olduğu belli olmayan bi dosyadan kaynaklanabilir işlemcinin %50 %70 civarında kullanılmasına sebep olur ve yaklaşık 2.5 3 gb ram kullanır görev yöneticisinden kaynak izleyicisine gir ve ordan bak eğer bulursan sağlam bi virüs programıyla tam tarama yap umarım yardımcı olabilmişimdir
yok knk o virüsü biliyom çok illet bişe

Üye
5 HİZMET YILI
Ryzen Kullanmanı Tavsiye Ederim
Post automatically merged:

Ekstra Bir Fan Kullanmanı Tercih Edebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ryzen is one of the best for gaming procceser

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ErdemYette
Çalışma sıcaklıkları internetten araştır, aşağı yukarı intele oranla daha yüksek sıcaklıkta çalışıyorlar diye biliyorum.Mavi ekran verme, kapanma, ani fps düşüşleri vs olmuyorsa bir sıkıntı yoktur diye düşünyorum.

Bu arada konu dışı ama merak ettiğim bir şey var, Pubg Mobile Emülatör oynuyorsan bu işlemcinin performansı nasıl acaba?Her şeyi kökleyince nasıl bir performans veriyor bu oyunda? Birde 4k video indirip izledin mi bilmiyorum ama 4k videoda donma vs yapıyor mu işlemci %100 çıkıp?
knk yalan söylemiyim ne pubg mobile oynamadım ama 4k videoda sıkıntı yapmıyo
Post automatically merged:

sayfasında ısı sınırı yazıyor olması lazım tahiminimce 90 95 derece civarıdır ayrıca işlemci ısınırsa sorunu bulmak biraz meşakatli oluyor hangi termal macunu kullanıyorsun kasanın havalandırması nasıl vs. vs.
kasa havalandırması iyi kasa camınıda açık kullanıyorum ama tabiki hava burda 45 derece olunca oda etkiliyo

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
90 dereceyi geçmediği sürece sıkıntı yok eğer çok rahatsız oluyorsa o kadar ısıdan undervolt yapabilirsin bu sayede hem işlemcin biraz yavaşlar ama daha uzun yıllar kullanırsın ve sıcaklığında baya düşer

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hocam o sıcaklık degerlerını gormen fazla anormal degıl sonucta fazla guc tuketen bır ıslemcı kullanıyorsun kasanın hava akışına değişiklik yap o sıcaklık degerlerı fazla performansını etkılemez cok takıntılıysan guclu bır kule tip veyahutta sıvı sogutucu alman lazım o da sana bır dunya paraya mal olur hiç gerek yok kasaya 2 fan tak geç

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum ryzen 7 3700xden bahsediyoruz emülatörde falan donma yapmaz çok iyi bir işlemci.
Hocam, Pubg mobile çok ağzım yandı. İ5 4690 var 4 çekirdekli. Fena değil ama stabil bir performans vermiyor bu emülatörde. Hatta bir ara acaba sırf bunun için gidip 3900x mi alsam diye ciddi ciddi düşündüm. Lakin olay sadece işlemciylede bitmiyor, anakartı ve ramide değiştirmem gerekiyordu. 3700x ile x570 anakar ve 16gb 3600 cl 16 ram.3 ü 5-6bin arasında. olaya 3900x dahil edince dahada artıyor. Halen bir delilik var aklımda, çünkü tam çatışmanın ortasında cazır, cuzur sesle öldüğümü görmek çıldırtıyor. :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kasana fanları ekle Eğer olmassa daha iyi bir kasa al Oyunlarda 80 derece normal olarak kabul ediliyo 90 üzeri çıkınca anormal oluyo

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oynanan oyuna bağlı olarak bazı oyunlar sıcaktır. Soğutma cihazını değiştirmek yardımcı olacaktır.

Üye
5 HİZMET YILI
intel her zaman daha sağlıklı ne önersek değişmicek o ısı sorunu malesef dostum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
garentiye göndermeni tavsiye ederim yada psu değiş

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
stok fan yeterli gelmiyorsa satılan fanlar var onlardan takabilirsin biraz maliyetli

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İşlemci macunu eskiyse yenilrsen düşer sıvı soğutma alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...