Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyun bakımından ryzen şuan bence daha üstün durumda intelden. Fiyat bakımından olsun ve core performanslarından olsun ryzen daha iyi fanboyluk yapmıyorum XD
İşlemci tercihi, kullanım amacına ve bütçeye göre değişebilir. Genel olarak, AMD Ryzen işlemciler yüksek performans ve fiyat performansı açısından tercih ediliyor. Intel işlemciler ise özellikle tek çekirdekli performans konusunda üstünlerdir. Ancak, AMD Ryzen işlemcilerin son modelleri, Intel ile rekabet edebilecek seviyede tek çekirdekli performans sunuyor. Bununla birlikte, özellikle işlemci fiyatlarındaki dalgalanmalar göz önüne alındığında, alacağınız işlemcinin fiyatı ve performansı konusunda araştırma yapmanızı öneririm.
Ryzen çünkü tüm gücünü sunabiliyor ve ısınma sorunu vs göremiyorum intelde güzeldir tabiki ama ben ryzen kullanıyorum performans olarak daha iyi geliyor bana ikisinide demiş biri olarak söylüyorum bunu
Tek cekirdekte Intel, Cok cekirdekte AMD muadil rakibinden daha iyiler. Oyunlar genelde tek cekirdek icin optimize edildiginden oyunlar icin Intel, Oyunlar uzmesin ama arada islerimi de (render vb) goreyim dersen AMD tercih edilebilir. Muadillerin fiyat farki da secmene yardimci olabilir.