s alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
S almak çok karmaşık çünkü KDA'nıza, Çiftliğinize ve görüş puanınıza bağlı

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Her oynadığın yere göre değişkenlik gösterebiliyor bu durumlar ama hocam. Ölmeme vb yani elinden geldiğini ne kadar değerlendirirsen o kadar verim olabilir diye düşünüyorum.

Üye
9 HİZMET YILI
benim hatırladığım skor konusunda. 1 ölümün varsa onu sıfırlaması için min. 4 killin olması lazım onu iyi ayarlaman gerekiyor. Birde ori top yaparsan S alma ihtimalin daha da artar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
geralmente você precisa manter uma boa fazenda e, às vezes, a pontuação da visão também influencia!

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
herkes cs den bahsetmiş ama ben bunun lol ile alakalı olduğunu zannediyorum çok alakasız oyunlarda s+ alıp s beklediğim oyunlardan da a+ almışlığım çok fazla var lol ün bu konudaki algoritması aşırı derecede saçma maalesef ki.

Since 2014
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Basit mesela Katarinayı örnek alalım mid herosu değil mi sen bunu jungda oynayıp iyi bir kda görüş + İyi veya ortalama bir farm yaparsan +S alırsın taktik bu aslında en kolay yöntemi kısacası heroların alanlarını değiştirerek en az oynanan yerlerde oynayarak iyi bir kda yaptığın zaman s+ alıyorsun iyi formlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
s kazanabilmen için sadece senin oyun içindeki skoruna bakmıyor hangi akrakteri oynuyorsan ve hangi lanede oynuyorsan diğer tüm aynı karakteri aynı yerde oynayan kişilerle karşılaştırıyor ve sadece skora bakmıyor tf katılım görüş skoru farm para asist her şeyine bakıyor yani seni başkalarıyla karşılaştırıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
S'yi almak için, ormancınızla birlikte belirli orman hedeflerini yapmanız gerekir, örneğin sadece

Üye
5 HİZMET YILI
kestigin barondan ejderden vurduğun hasardan farmına kadar hepsi önemli attın totemin bile senin için önemi var s almak istiyorsan bu adımları izle yani iyi oynamaya çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
birkaç kriter var, ancak esas olarak KDA, onu geliştirmeye çalışın

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Minyon çok önemli S almakta.Deneyip tekrar dönüş sağla bize.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aga s almanın basit bir yolu var 20 kill filan al en fazla 3 kere öl 15 asist in olsun minyonunda 150 filan 130 olsun %100 alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dakika vaşı minyona, görüş skoruna vesaire de dikkat etmelisin. 11-2 khazix s- bile alamazken ben 6-4 vlad oynayarak s- almıştım. Her şey KDA oranı değil @-@

Üye
5 HİZMET YILI
minyon ve toteme önem var bunlaru yaptıktan sonra farkını anlarsın zaten dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
voce tambem precisa fazer objetivos, ter um boom farme e ter assistencias em torres
Post automatically merged:

obter se dificil

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...