Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her oynadığın yere göre değişkenlik gösterebiliyor bu durumlar ama hocam. Ölmeme vb yani elinden geldiğini ne kadar değerlendirirsen o kadar verim olabilir diye düşünüyorum.
benim hatırladığım skor konusunda. 1 ölümün varsa onu sıfırlaması için min. 4 killin olması lazım onu iyi ayarlaman gerekiyor. Birde ori top yaparsan S alma ihtimalin daha da artar.
herkes cs den bahsetmiş ama ben bunun lol ile alakalı olduğunu zannediyorum çok alakasız oyunlarda s+ alıp s beklediğim oyunlardan da a+ almışlığım çok fazla var lol ün bu konudaki algoritması aşırı derecede saçma maalesef ki.
Basit mesela Katarinayı örnek alalım mid herosu değil mi sen bunu jungda oynayıp iyi bir kda görüş + İyi veya ortalama bir farm yaparsan +S alırsın taktik bu aslında en kolay yöntemi kısacası heroların alanlarını değiştirerek en az oynanan yerlerde oynayarak iyi bir kda yaptığın zaman s+ alıyorsun iyi formlar.
s kazanabilmen için sadece senin oyun içindeki skoruna bakmıyor hangi akrakteri oynuyorsan ve hangi lanede oynuyorsan diğer tüm aynı karakteri aynı yerde oynayan kişilerle karşılaştırıyor ve sadece skora bakmıyor tf katılım görüş skoru farm para asist her şeyine bakıyor yani seni başkalarıyla karşılaştırıyor
kestigin barondan ejderden vurduğun hasardan farmına kadar hepsi önemli attın totemin bile senin için önemi var s almak istiyorsan bu adımları izle yani iyi oynamaya çalış.
Dakika vaşı minyona, görüş skoruna vesaire de dikkat etmelisin. 11-2 khazix s- bile alamazken ben 6-4 vlad oynayarak s- almıştım. Her şey KDA oranı değil @-@