Çalışmıyor S.K.I.L.L. - Special Force 2 Dword Lite Hack v1.0 [Aralık 2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar SKILLIN DWORD Vıp hılesı beta tesste yakında cıkar menu falan olucaktır emınım

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi masa üstüne aldın IK.exe tıklıyorum skıllı seçip load yapıyorum ama devamını bilmiyorum napmam lazım lütfen yardım

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hile yaptıpımızı için kick yiyoruz menüde kick yememe gelmesi mümkünmüdür ?

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hile yaptıpımızı için kick yiyoruz menüde kick yememe gelmesi mümkünmüdür ?
hileyi actıgın zaman menü eklemedikleri için özellikleri otomatik yükleniyor istedigini acamıyorsun menü olsa örnek sadece izlemeyi acarsın belli etmeden oynarsın atmazlar menü eklemeleri şart skıllde oynanmaz cünkü bu şekil sürekli odadan atılıyoruz

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
site giriş bekleniyor diyo baska bişi demiyorm siteye giriyorm denemediğim tarayıcı kalmadı arkadaslar bi yardım edin allah rızası için

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hileyi masa üstüne aldın IK.exe tıklıyorum skıllı seçip load yapıyorum ama devamını bilmiyorum napmam lazım lütfen yardım
kardeş loadrı yani hileyi yönetici olarak aç açıldıktan sonra orda Special Force 2 Dword Lite yazar ona tıkla aşada load yazar ona tıkla sonra oyuna ac devam et zaten otamatik hile başka bir şeye basmna gerek yok

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
site giriş bekleniyor diyo baska bişi demiyorm siteye giriyorm denemediğim tarayıcı kalmadı arkadaslar bi yardım edin allah rızası için
arkadaşım crome başka yerde onay olmaz reklam onayın nasıl yapacanı aynen nasıl ındirecen ve nasıl uygulayacan var eski çekim ama farketmez işini görür buraya tıkla

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
herşey olacak ençok olması gereken hayelet modu yani ismin görükmeyecek

giphy.gif
giphy.gif

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
menu en yakın sürede gelir inşallah çünkü bu şekilde ban yeme riski direk %100

Üye
8 HİZMET YILI
sa abı supersın ne olur menusunu yhapın cok bellı oluyor hack lutfen

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
SKİLL dword litedi simdi vip gelıyor betada arkadaslar

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
lütfen nader11ndeu teşşekür edelim elleri dert görmesin başarıların devamı diyelim ..bizi düşünüp yapmiş lütfen yabancıların yaptığı hack boşverin zamanı gelince bizimkide gelişicek zmanla ve kullanıcı sayısında lütfen saygı değer nader11ndeu beğen tuşuna basıp gururlandıralım ...bırakalım şu boş işleri saygı değer nader11ndeu teşşekürü borç bilelim eğer bundan menmun değilseniz gider alırsınız kullanırsınız.. başını şişirmeyin boş laflarla sadece hatalarda ve oyun içinde loader sıkıntıları bildirin ......
giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...