Loada bastıktan sonra oyunu aç ve başlat hilen olmuş olacak.hileyi masa üstüne aldın IK.exe tıklıyorum skıllı seçip load yapıyorum ama devamını bilmiyorum napmam lazım lütfen yardım
ama reklama tıkladım videodaki gibi yeşil yanmadı sıkıntı olurmu loada basıyorum sistem 1 sistem 2 çıkıyor tekrar sağ altta onaylanmadı yazıyorLoada bastıktan sonra oyunu aç ve başlat hilen olmuş olacak.
tüm hile aktif oluyor menü özelligi olmadıgı için odalardan cok rahat atılıyorsun menü özelligi gelince kullanmanı tavsiye edrim ben öyle yapcamSirf bunun icin oyunu indiricem![]()
hileyi actıgın zaman menü eklemedikleri için özellikleri otomatik yükleniyor istedigini acamıyorsun menü olsa örnek sadece izlemeyi acarsın belli etmeden oynarsın atmazlar menü eklemeleri şart skıllde oynanmaz cünkü bu şekil sürekli odadan atılıyoruzhile yaptıpımızı için kick yiyoruz menüde kick yememe gelmesi mümkünmüdür ?
kardeş loadrı yani hileyi yönetici olarak aç açıldıktan sonra orda Special Force 2 Dword Lite yazar ona tıkla aşada load yazar ona tıkla sonra oyuna ac devam et zaten otamatik hile başka bir şeye basmna gerek yokhileyi masa üstüne aldın IK.exe tıklıyorum skıllı seçip load yapıyorum ama devamını bilmiyorum napmam lazım lütfen yardım
arkadaşım crome başka yerde onay olmaz reklam onayın nasıl yapacanı aynen nasıl ındirecen ve nasıl uygulayacan var eski çekim ama farketmez işini görür buraya tıklasite giriş bekleniyor diyo baska bişi demiyorm siteye giriyorm denemediğim tarayıcı kalmadı arkadaslar bi yardım edin allah rızası için
menü için +200 kullanıcıdan sonra diyorlar ama o cok zor inş erkenden menü getirirler wh+trigger bot (sniper için ) bekliyoruzsa abı supersın ne olur menusunu yhapın cok bellı oluyor hack lutfen