- Admin
Admin
ıstıyorsan ss atayım ? ama yenısını kurdum tamama basıyorum eposta şifre gırıyorum baska hesaba gırıyorum 4 gundurde banlanmadım bu hesaptaKısa Süreliğinemi Ban Yiyorsun Oyunda Böylemi
ıstıyorsan ss atayım ? ama yenısını kurdum tamama basıyorum eposta şifre gırıyorum baska hesaba gırıyorum 4 gundurde banlanmadım bu hesaptaKısa Süreliğinemi Ban Yiyorsun Oyunda Böylemi
hocam kickleme olayı ıiçin çözüm gelcekmı macın ortasında kıcklıyorlar bazenOtomatik ban falan atmıyor arkadaşlar, report yiyip çok bariz belli ettiyseniz ban atmış olabilirler.
App data yı nasıl buluyoruz ?Anti Virüs Programı varsa kapa. %appdata% Local'ı seçip Temp dosyasının içindekileri sil yeniden başlat.Dene
Arama yerine %appdata% yazıyosunApp data yı nasıl buluyoruz ?
buldum fakat NVIDIA Corporation ve FXSAPIDebugLogFile dosyası silinmiyor ?Anti Virüs Programı varsa kapa. %appdata% Local'ı seçip Temp dosyasının içindekileri sil yeniden başlat.Dene
Çünkü onlar şuanda aktif yani görev yöneticisinde çalışır vaziyettedir.Sorun olmaz diğelerini silsen de olurbuldum fakat NVIDIA Corporation ve FXSAPIDebugLogFile dosyası silinmiyor ?
olmadı kardeşim aynı hatayı alıyorumÇünkü onlar şuanda aktif yani görev yöneticisinde çalışır vaziyettedir.Sorun olmaz diğelerini silsen de olur
Denedim fakat yarısına kadar doluyor daha sonra kapanıyor :/Hileyi aç injectör etme oyunu da aç xign3 dolarken loadla.
Bilgisayarınız hızına bağlı genelde.Gerekesiz programları kapatınDenedim fakat yarısına kadar doluyor daha sonra kapanıyor :/
Maalesef gene olmadı bir türlü giremiyorumBilgisayarınız hızına bağlı genelde.Gerekesiz programları kapatın
Bir türlü olmuyor .Bilgisayarınız hızına bağlı genelde.Gerekesiz programları kapatın
Anti-virüs ve gereksiz programları kapa.Görev yöneticisinden Başlangıç'da olan neredeyse gereksiz bir çok program bulunmakta deve dışı bırakıp bilgisayarını hızlandırabilirsin.Maalesef gene olmadı bir türlü giremiyorum![]()
Wall hack'i bilmiyorum fakat karakter hilesi gelecektir.abi wal hezk nezaman gelecek
gereksiz program dediğin ne olabilir mesela ?Anti-virüs ve gereksiz programları kapa.Görev yöneticisinden Başlangıç'da olan neredeyse gereksiz bir çok program bulunmakta deve dışı bırakıp bilgisayarını hızlandırabilirsin.
gereksiz program dediğin ne olabilir mesela ?
Olmadı.Maalesef