This hack is not detected. Scan your system.Detected on Xigncode3 PH Kindly help me please Thanks
abıcım bende almıyor ama dıger headshot falan calısıyor ?İNVENTORY YAPAMAYAN ARKADSLAR TANITIM
Envanter hackta sorun var uzun süredir. Yeni güncelemde düzelttirler galiba. Yeni sürümü bekle, bir çok yeni özelliklerde gelicek.arkadaşlar invertory hack özelliğini kullanamıyorum a slotunda silahım var diğer slotlara hiçbişey takmayıp hack menüsünden herhangi bir silahı b ve c ye tek tek seçiyorum oyuna girdiğimde slotlarda bişey olmadığı için zaten geçiş yapmıyor yani f2 ve f3 etkinleşmiyor ben oyundan çıkıp tekrar slotlara başka silah yerleştiriyorum oyuna giriyorum silahlar arasında geçiş yapıyor ama hack listesindeki silahlar gelmiyor benim diğer yerleştirdiğim silahlar geliyor ne yapmam lazım yularıda yazılan herşeyi yaptım olmadı
Hilede benim bildiğim kadarıyla problem yok .Sen denedin mi ki ? En son güncelledik hileyi yeni yamadan sonra.Envanter hackta sorun var uzun süredir. Yeni güncelemde düzelttirler galiba. Yeni sürümü bekle, bir çok yeni özelliklerde gelicek.
Uzun süredir Skill den başka oyun oynamıyorum zaten hocam. Ve hep hileyle oynuyorum. Yaklaşık 1 ay veya 1 ay'dan fazladır envanterde sorun var. Arkadaşım da denedi onda da aynı olunca anladım ki hilede sorun vardır o zaman. En son baktığımda da aynı sorun vardı. Envanter dışında diğer hileleri kulanıyorum mecburHilede benim bildiğim kadarıyla problem yok .Sen denedin mi ki ? En son güncelledik hileyi yeni yamadan sonra.
Sorunu söylemeyi planlıyor musun peki ?Uzun süredir Skill den başka oyun oynamıyorum zaten hocam. Ve hep hileyle oynuyorum. Yaklaşık 1 ay veya 1 ay'dan fazladır envanterde sorun var. Arkadaşım da denedi onda da aynı olunca anladım ki hilede sorun vardır o zaman. En son baktığımda da aynı sorun vardı. Envanter dışında diğer hileleri kulanıyorum mecbur![]()