Çalışmıyor S.K.I.L.L. - Special Force 2 Dword Vip Hack v2.0 [Inventory Hack - HeadShot - Full Hit]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Thread Opened.

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "nader11ndeu, post: 711616, member: 9"] This hack is not detected. Scan your system. [/ QUOTE]
every 30 sec xigncode3 detected 0xE019101A

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
PLEASE CREATE HACK SpecialForce2 Sea

PLEASEEEE

Üye
8 HİZMET YILI
post the link of cheat so i know to download it haha: P: D girl gamer sf2 haha

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar invertory hack özelliğini kullanamıyorum a slotunda silahım var diğer slotlara hiçbişey takmayıp hack menüsünden herhangi bir silahı b ve c ye tek tek seçiyorum oyuna girdiğimde slotlarda bişey olmadığı için zaten geçiş yapmıyor yani f2 ve f3 etkinleşmiyor ben oyundan çıkıp tekrar slotlara başka silah yerleştiriyorum oyuna giriyorum silahlar arasında geçiş yapıyor ama hack listesindeki silahlar gelmiyor benim diğer yerleştirdiğim silahlar geliyor ne yapmam lazım yularıda yazılan herşeyi yaptım olmadı

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
arkadaşlar invertory hack özelliğini kullanamıyorum a slotunda silahım var diğer slotlara hiçbişey takmayıp hack menüsünden herhangi bir silahı b ve c ye tek tek seçiyorum oyuna girdiğimde slotlarda bişey olmadığı için zaten geçiş yapmıyor yani f2 ve f3 etkinleşmiyor ben oyundan çıkıp tekrar slotlara başka silah yerleştiriyorum oyuna giriyorum silahlar arasında geçiş yapıyor ama hack listesindeki silahlar gelmiyor benim diğer yerleştirdiğim silahlar geliyor ne yapmam lazım yularıda yazılan herşeyi yaptım olmadı
Envanter hackta sorun var uzun süredir. Yeni güncelemde düzelttirler galiba. Yeni sürümü bekle, bir çok yeni özelliklerde gelicek.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Envanter hackta sorun var uzun süredir. Yeni güncelemde düzelttirler galiba. Yeni sürümü bekle, bir çok yeni özelliklerde gelicek.
Hilede benim bildiğim kadarıyla problem yok .Sen denedin mi ki ? En son güncelledik hileyi yeni yamadan sonra.

Üye
8 HİZMET YILI
Dayı leoaderı ındırmeye baslıyorum her tıklayısata fakrlı dosyalar ınıyo wfolhs gibi her tıkladıgımda farklı dosyalar ınıyor buna bı cozum bulabılırmyz

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hilede benim bildiğim kadarıyla problem yok .Sen denedin mi ki ? En son güncelledik hileyi yeni yamadan sonra.
Uzun süredir Skill den başka oyun oynamıyorum zaten hocam. Ve hep hileyle oynuyorum. Yaklaşık 1 ay veya 1 ay'dan fazladır envanterde sorun var. Arkadaşım da denedi onda da aynı olunca anladım ki hilede sorun vardır o zaman. En son baktığımda da aynı sorun vardı. Envanter dışında diğer hileleri kulanıyorum mecbur :)

Üye
8 HİZMET YILI
sa abi linki değiştirsene. ben virüs programlarını felan full kapadım defenderide ama virüs bulundu diyor hala

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Uzun süredir Skill den başka oyun oynamıyorum zaten hocam. Ve hep hileyle oynuyorum. Yaklaşık 1 ay veya 1 ay'dan fazladır envanterde sorun var. Arkadaşım da denedi onda da aynı olunca anladım ki hilede sorun vardır o zaman. En son baktığımda da aynı sorun vardı. Envanter dışında diğer hileleri kulanıyorum mecbur :)
Sorunu söylemeyi planlıyor musun peki ?

Edit: Şuan hileyi kontrol ettim, inventory dahil tüm özellikler stabil ve sorunsuz bir biçimde çalışmakta.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...