Çalışmıyor S.K.I.L.L. - Special Force 2 Echo Vip Hack v1.3 - [EU-NA-PL] - [OPK- Esp - Aim...]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam normal sitesinden indirerek giriyorum ama bende crash alıyorum. Hileden kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba bu crash hatası.
1.Hileden kaynaklı olmuş olsaydı inject işlemi başarılı olmazdı.
2.Crash almanız normal oyunun oyuncuları sizi cok fazla report ettiyse bu crash report durumuna söz konusu sebebiyet verebilir ve oyunun adminleri tarafından takibe alınabilirsiniz.
ya kardeşim bi yardım etsen bende o veri alınıyor yeri cok yavaş doluyo bazende dolmuyo bile.
abi oyun hata verıyor gunceleyın
Özelden iletişime geçiniz.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Steam serveri için değil hile belki ondandır ??
STEAMSIZda denedim simdi indirip olmadi play parkinkinida dedim is mi is olur belki ) denedim o hic diilse
ekrani acip sonra atiyor direk hack gostermeden bide kardesim needer sen bildigim kadariyla yaparsin
onun codundaki hackini alip kendi hack-ne ata bilirsin bence super olur eger her kesi patlatma hackini atarsan kendi hackine bende sitenize sim diye kadar hic kimseyle paylasmadigim bi bugu gosteririm o hack ve + program yolu ile lp+sp+exp nasil yuksek hizla kasa bildiginizi gosterecem ILAVETEN ben bi cok buglari biliyom onlari paylasa bilirim mesela ziplama bugu aynn bu bugu ben ve oyrettigim bi kac kisiden baska kimse bilmiyor

ben
2.Crash almanız normal oyunun oyuncuları sizi cok fazla report ettiyse bu crash report durumuna söz konusu sebebiyet verebilir ve oyunun adminleri tarafından takibe alınabilirsiniz.

yeni hesaplada denedim ayni crash aliyoruz steamdada aynn 0 bilgisayrdada tumu ayni her yola el attim saygilar emeginizede hurmetler simdiden dikkatiniz icinde minnetarim

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI

Benden kaynaklı bir sorun ise bir tek bende bu sorun yok yalnız. Her neyse bu hatayı nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misin ?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bildiginiz uzere ben hepsinde denedim steamdan steamsiz ve yeni hesaplarla olmadi benim ki win7 x64 bit kimde x32 bit var ve denedi calisiyormu peki x32 bit - de

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Şu crash alanlar discord gelip tw atsın.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
diyecek laf ta yok söz de bravo keşke bende sizin gibi olabilsem

hile için teşekkürler ...

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
herkesı tek tuşta öldüren ozellıgın adı ney?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bende de ilk başta crash veriyordu Visual paketleri ve destek paketleri yükledim birde windows güncellestirmeden geliştirici modunu yükledim sorun haloldu suan hicbir skntı olmadan oynuyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yav bu oyunu nerden indircem steamden indirdim oyuna girmiyo (mh hilesini yaptı diye indircem)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...