Hocam normal sitesinden indirerek giriyorum ama bende crash alıyorum. Hileden kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba bu crash hatası.Steam serveri için değil hile belki ondandır ??
1.Hileden kaynaklı olmuş olsaydı inject işlemi başarılı olmazdı.Hocam normal sitesinden indirerek giriyorum ama bende crash alıyorum. Hileden kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba bu crash hatası.
ya kardeşim bi yardım etsen bende o veri alınıyor yeri cok yavaş doluyo bazende dolmuyo bile.
abi oyun hata verıyor gunceleyın
Özelden iletişime geçiniz.Hata veriyor
STEAMSIZda denedim simdi indirip olmadi play parkinkinida dedim is mi is olur belki ) denedim o hic diilseSteam serveri için değil hile belki ondandır ??
yeni hesaplada denedim ayni crash aliyoruz steamdada aynn 0 bilgisayrdada tumu ayni her yola el attim saygilar emeginizede hurmetler simdiden dikkatiniz icinde minnetarim1.Hileden kaynaklı olmuş olsaydı inject işlemi başarılı olmazdı.
2.Crash almanız normal oyunun oyuncuları sizi cok fazla report ettiyse bu crash report durumuna söz konusu sebebiyet verebilir ve oyunun adminleri tarafından takibe alınabilirsiniz.
Özelden iletişime geçiniz.
Benden kaynaklı bir sorun ise bir tek bende bu sorun yok yalnız. Her neyse bu hatayı nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misin ?1.Hileden kaynaklı olmuş olsaydı inject işlemi başarılı olmazdı.
2.Crash almanız normal oyunun oyuncuları sizi cok fazla report ettiyse bu crash report durumuna söz konusu sebebiyet verebilir ve oyunun adminleri tarafından takibe alınabilirsiniz.
Özelden iletişime geçiniz.
gardaşım okulda ingilizce dersi verilmiyormuyaw abi neden neden türkçe değil
su cras alanlar discorta gittimi bilinen bi sey oldumu ben anca aksama gele bilecem discorda gide bilen olmadiysaŞu crash alanlar discord gelip tw atsın.
discort atsana bana bi gelicem 1 saateŞu crash alanlar discord gelip tw atsın.
Google diye bir arama motoru var hiç duydun mu ?yav bu oyunu nerden indircem steamden indirdim oyuna girmiyo (mh hilesini yaptı diye indircem)
yok beya duymadım pardon gördümGoogle diye bir arama motoru var hiç duydun mu ?
kardeşim buraya googledan çok güveniyomGoogle diye bir arama motoru var hiç duydun mu ?