"Ş*r*fsizim aklıma geldiydi" dediğin anlar oldu mu hiç? Bir icat ya da bir girişim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gunes paneli ince hafif olacak ve telefona tak cikar yapilabilecek sogutma icinde dıstan sıvı sogutmalı olacak ve cok ince fanlarla bunu desteklemek
Piyasaya hükmeden firmalar olduktan sonra bu düşüncemizin sadece bi hayal olarak kalacagını düşünüyorum, ve bu düşünce gerçekten üzücü

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Keşke altın alsaydım yükselceğinitahmin etmiştim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Daha yapılamadı benim düşündüğüm şey belkide yapıldı ama piyasa çıkmamıştır... Manyetik fren sistemi araçlar için ünv projesini yapmıştım ama vermedim hocalar konar diye başka tez yaptım sonra :D ama bir çizgi filim de görmüştüm fena ürpermiştim ya bu benim fikrim di demiştim. :D

İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Daha yapılamadı benim düşündüğüm şey belkide yapıldı ama piyasa çıkmamıştır... Manyetik fren sistemi araçlar için ünv projesini yapmıştım ama vermedim hocalar konar diye başka tez yaptım sonra :D ama bir çizgi filim de görmüştüm fena ürpermiştim ya bu benim fikrim di demiştim. :D
Manyetik fren sistemi yapılmış diye duymuştum yüksek hızlı trenlerde uygulamaya çalışıyorlardı. Ama fikrin fena değil uygulamayı dene :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Manyetik fren sistemi yapılmış diye duymuştum yüksek hızlı trenlerde uygulamaya çalışıyorlardı. Ama fikrin fena değil uygulamayı dene :)

şöyle bir durum var Trenler de uygulanması basit bir yol mesafesi var ama araçlar için sıkıntı olur zıng diye durduğu an ön çamdan çıkarır insanı ondan biraz şüpheciyim korkum o.. he madi durumum olsa yaparım garajda da birşeyler ama imkanlar el vermiyor. bir ara tesla bobini yaptım garajda ooohh mis kablosus elektrik onu da daha fazla geliştiremedim :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Soru cevap web sitesi kurmak aklıma gelmişti sanırım biri düşüncelerimi çaldı ve patladı gitti

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ayvalık sarımsaklı badavutta seflik yapıyorum plajda bir gün dedimki yer su semsıyeyı kaldırıp yerıne dj kabını koysak daha cok ıs yaparız dayılar teyzeler gelırken gencler gelmeye basladı alkol ıcıp para bırakıyordu kazanmaya yonelık seylere bayılıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Youtube arkaplanda çalışmasını abonelikle eklemek.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Mostly when I'm developing programs for projects in school or when I'm taking examinations

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bizim milleti tanımlayan bir söz

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sağlık bakanımızın açıklama yaptığı virüse karşı bir kozumuz var demesi. (yakalanmamak) yemin ediyorum aklıma gelmişti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...