S2 Son Silah Private Server / District 187 sin streets

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
Sosyal
8 HİZMET YILI
Selam arkaşlar ben Grows ,

Bildiğiniz üzere Joygame şirketi 2013 Kiraladığı S2 Son Silah oyununu 2015 de malesef kapatma zorunda kaldı çünki yayıncı şirket oyunu duraklatma kararı aldı . 2015 den beri hasretini çektiğimiz S2 Son Silah oyununu yıllar sonra 3 4 kişilik yabancı gurup yeniden açmak için kolları sıvadı saolsunlar şu ana kadar Ana menü ve menüler arası geçişi yaptılar kodları kırmayı başardılar ve oyunu indirip menülerde gezine biliyoruz ama son bi şey kaldıki oyunu içerisine gire bilmek buda büyük bir zorluk ve deneyim istiyor yani bununla alakalı yardımcı ola bilicek arkadaşlar lütfen bu discort adıma arkadaşlık isteyi atsın tşkler <3 dc id : Grows 'Enes#5460

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
UC'de bu konuyu gene görmüştüm gene görüyorum S2 Son Silah için çok fazla oyuncu bekliyorsun diyorsunda milattan kalmış oyun.
kısaca @LeftSpace'in ilk hile yaptığı oyunlar ve ünlü olduğu zamanlar.
yani boşa zaman kaybı XD

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@bıçak modunda silah alma abi ve @maskelihileci facebookta paylaştığı quick scope sniper videosu asla geri dönmüyecek zamanlar

ayrıca dword team s2 ye benzer bir oyun yapabilmek için "s2 son şans" ismiyle oyun yapımına girdi fakat serverlar oyundaki grafikler bütçe sıklığı yüzünden rafa kaldırıldı, oyunun kaynak dosyalarını elinde bulunduranlar private server açmak için ciddi çaba sarfediyorlar ama artık oyun mazideyken güzeldi şimdi server açılsa bile güvenlik %0 üzeri sıfır olduğundan hileler,saldırmalar gib. benzeri olayların ardı arkası kesilmicek
souu8om.jpg

Son düzenleme:
Üye
4 HİZMET YILI
Yapabilirseniz süper olur nostalji yaşarız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...