S22 Ultra alacağım isveçten eniştem getirecek de, snapdragon işlemcisi var internette snapdragon işlemcili telefonların imei kırdırılabiliyor yazıyordu emin olmak için şey yapıyorum , S22 Ultra 512 Gb’a imei atılabiliyor mu ?
server dediğin benim yapabileceğim bir şey mi yoksa telefoncu şart mı ? iphone cihazlarıma jb attım root da attıgım oldu android cihazlara ama yanlış bi şey yapıp da çöp etmek istemiyorumserver üzerinden atabilirsin
evet atılıyor. ama siz atmayın bir telefoncuya götürün atarlar. en kötü yönlendirirler.S22 Ultra alacağım isveçten eniştem getirecek de, snapdragon işlemcisi var internette snapdragon işlemcili telefonların imei kırdırılabiliyor yazıyordu emin olmak için şey yapıyorum , S22 Ultra 512 Gb’a imei atılabiliyor mu ?
kendinde yapabilirsin internetten bakarak ama sıkıntı çıkmasını istemiyorsa güvenilir bi telefoncuya yaptırabilirsinserver dediğin benim yapabileceğim bir şey mi yoksa telefoncu şart mı ? iphone cihazlarıma jb attım root da attıgım oldu android cihazlara ama yanlış bi şey yapıp da çöp etmek istemiyorum
ortalama fiyat söyleyebilir misin kanka ona göre kendimi hazirliyimatılıyor kanka babam telefoncu atıyo imei s22 ultraya