Süper Üye
Sağlam apex oynayacak insan aranıyor gelecek varmı varsa bana ulaşsın
Bilmiyorım ban yersek oynamayız sıkıntı yok .dgelmeyı dusunuyorumm hıle ıle ama donanaımsal banmı atıyorlar onu ögrenemedım önceden donanımsal atıyordu sımdı degıstırmısler dıye soylem vardı bılgın varmı dostum
Gel dostum ekledimAleyküm selam Tüm TÜRKİYE'nin kutlu olsun eklersen oynarız LineOfTurkey
öyledee bu sekılde gıdersek oynuyacak oyun kalmıyacakBilmiyorım ban yersek oynamayız sıkıntı yok .d
Keyfin bilir agamöyledee bu sekılde gıdersek oynuyacak oyun kalmıyacak![]()
Ben bi yarım saate filan girerim heralde nick bırak eklerim . Hileyle oynuyorum yeni 10 oldum sende 10 lvl isen ranked gireriz.Sağlam apex oynayacak insan aranıyor gelecek varmı varsa bana ulaşsın
donanımsal atmıyor atsada hwid spofer la çözebiliyorsun dostum artıkgelmeyı dusunuyorumm hıle ıle ama donanaımsal banmı atıyorlar onu ögrenemedım önceden donanımsal atıyordu sımdı degıstırmısler dıye soylem vardı bılgın varmı dostum
bak bunu bılmıyordum o dedıgın programın turlce vıdeooları varmıdonanımsal atmıyor atsada hwid spofer la çözebiliyorsun dostum artık![]()
internetten araştırabilirsin kanka ama ücretsizleri iş yapmıyor ücretli olanları öneririm şimdiden kolay gelsin inş yemessinbak bunu bılmıyordum o dedıgın programın turlce vıdeooları varmı
inş bakalım basımıza gelmezde gerek duymayızinternetten araştırabilirsin kanka ama ücretsizleri iş yapmıyor ücretli olanları öneririm şimdiden kolay gelsin inş yemessin
hwid ban atıyorlar kardesim yani donanımsal yakalarlarsa affetmezler.gelmeyı dusunuyorumm hıle ıle ama donanaımsal banmı atıyorlar onu ögrenemedım önceden donanımsal atıyordu sımdı degıstırmısler dıye soylem vardı bılgın varmı dostum
peki nasıl ona yakalanmayız yani bizim elimizde olan birşey mi donanımsal ban yememekhwid ban atıyorlar kardesim yani donanımsal yakalarlarsa affetmezler.
Post automatically merged:
seninde bayramın kutlu olsun oynayabılırız tbi nıck ını yazarsan eklerım