Onaylı Üye
Bence akşam erken yatıp sabah vakitli kalkarsan gayet dinç kalkabilirsinarkadaşlar sabah kalkınca hep bi uykulu oluyorum beslenmemle alakalı olduğunu düşünüyorum sabahları dinç kalkanınız varsa ama erken ve dinç nasıl beslendiğini anlatabilir mi
lütfen
Beslenmeyle ne alakası var?En az 8 saat uyuyorsan bide yatmadan önce sigara-alkol almıyorsan gayet dinç kalkarsın.Bunları yaptığın halde hala ölü gibiysen hayattan bir beklentin kalmamış,dertlerin ruhuna ağır gelmiş yada o gün istemeyeceğin şeyleri yapmak zorundasındır.arkadaşlar sabah kalkınca hep bi uykulu oluyorum beslenmemle alakalı olduğunu düşünüyorum sabahları dinç kalkanınız varsa ama erken ve dinç nasıl beslendiğini anlatabilir mi
lütfen
günde kaç saat uyuyorsun?arkadaşlar sabah kalkınca hep bi uykulu oluyorum beslenmemle alakalı olduğunu düşünüyorum sabahları dinç kalkanınız varsa ama erken ve dinç nasıl beslendiğini anlatabilir mi
lütfen
erken yatarak ve kalkınca duş alarakarkadaşlar sabah kalkınca hep bi uykulu oluyorum beslenmemle alakalı olduğunu düşünüyorum sabahları dinç kalkanınız varsa ama erken ve dinç nasıl beslendiğini anlatabilir mi
lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?