Sabahları nasıl dinç kalkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
uyku saatlerini ve sureni bir duzene sokup yatmadan 2 saat once yemek yemez, 1 saat once de ekrana bakmazsan cok rahat kalkarsın kanka

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
uyku düzeni kur 13 ila 15 arası uyursan uyku %300 daha verimlidir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nedeni kardeşim akşam saat 20 den sonra hiç bir şey yeme açsan sulu birşey ye ağır olmasın sabahları kalktigin vakit ilk önce iki elini yüzünü iyice sivazla bu uykuyu alicaktir seni sonra yüzünü yikarsan uykun kacaxaktir yüzünü sivazlaman yüzün kan dolaşımını hızlandırır

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar sabah kalkınca hep bi uykulu oluyorum beslenmemle alakalı olduğunu düşünüyorum sabahları dinç kalkanınız varsa ama erken ve dinç nasıl beslendiğini anlatabilir mi
lütfen
Beslenmeyle ne alakası var?En az 8 saat uyuyorsan bide yatmadan önce sigara-alkol almıyorsan gayet dinç kalkarsın.Bunları yaptığın halde hala ölü gibiysen hayattan bir beklentin kalmamış,dertlerin ruhuna ağır gelmiş yada o gün istemeyeceğin şeyleri yapmak zorundasındır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aktif olarak spor yapman gerekiyor. Yatmadan önce arkadaşlarında dediği gibi yemek yeme. Sigara içiyorsan bırak faydasını çok görürsün. Onun dışında yatmadan önce çay ve kahve içmemeye ya da herhangi bir kafein tüketmemeye çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
uyanınca 10 sn nefesini tut direk ayılıyorsun

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
aksam erken yat sabah kalkınca sarkı soyleyerek kalk dınc nolursun

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Gece uykusunu (00:00-06:00) arasındaki 6 saat uyku gün içerisindeki öğlen 12 saat uykusundan daha verimlidir.Aynı zamanda gece uyurken Melatonin ve Büyüme hormonlarının çalışması ekstra olarak senın vücüdun için gerekli bir şey.Gece uykusunu da alıp sabahları dinç kalkamıyorsan destekleyici vitaminler vs var eczanelerde onlardan alabilirsin.Ama bence almadan önce doktoruna bi danış sonra terslik olmasın ^^

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben sabahleyin erkenden kalkıp yüzümü yıkıyorum kahvaltıda peynir domates kepekli ekmek 2 yumurta kırıyorum salatalık sonra yani bunları yerim hep kahvaltıda başka birşey olmaz zaten sağlıklı beslenmek budur onun sayesinde hep dinç kalkıyorum iyi beslendiğim için ama iyi yemediğim günlerde ise kalkamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
akşamları esnetme hareketleri yap
Post automatically merged:

birde uyanır uyanmaz suratına soğuk su çarp

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kalkacağın zamana göre odanın ışık durumu da iyi olmal, karanlık bir odada uyanırsan ayılman ve dinç hale gelmen uzun sürüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
süt iç kalkar kalkmaz..sonrada bir kaşık dut pekmezi ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...