Arkadaşlar öncelikle iyi geceler, hayırlı forumlar. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın forumlarla pek aram yok açıkçası, Sabotajın hilesi yok mu daha ya merak ettim.
dostum EasyAntiCheat hile korumalı oyunlar'a pek hile yapılmamaya başlandı zaten easyanticheat kullanan oyunların ismi çoğu forumda söylenmesi yasak ve pek rehavet görülmüyor red vs blue team tarzı oyunlarda
Kankacım hilesi var hatta bende var direkt olarak, site ismi atamam mh'ye ayıp aynı zamanda yasaktır diye düşünüyorum. Bana geri bildirim olarak dc ismini atar mısın?
dostum EasyAntiCheat hile korumalı oyunlar'a pek hile yapılmamaya başlandı zaten easyanticheat kullanan oyunların ismi çoğu forumda söylenmesi yasak ve pek rehavet görülmüyor red vs blue team tarzı oyunlarda
Kankacım hilesi var hatta bende var direkt olarak, site ismi atamam mh'ye ayıp aynı zamanda yasaktır diye düşünüyorum. Bana geri bildirim olarak dc ismini atar mısın?
EAC Korumalı şeylere hile yapılmama mı başladı dedin sen güldürdün teşekkür ederim öncelikle ardından konumuzu gelirsek EAC olan oyunlarda öyle bir hile yapıyorlar ki ama senin haberin yok bunlardan çünkü bu hileler genel anlamda public olarak paylaşılmıyor
Şu an için henüz mevcut değil. Gelir mi veya ne zaman gelir, belli değil. Herhangi bir hilesi veya oyuna bir gelişme olduğu zaman bunu hile kategorisinden görebilir ve takip edebilirsiniz; https://memoryhackers.org/forums/sabotaj-hile-hack.529/
Bunun dışında başka hile/site istemek ve ismini vermek yasak.