ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Merhaba arkadaş benim saçım baya uzun ben uzatmaya da devam edeceğim soru şu saçım uzandıkça döküldüğünü hissediyorum acaba bu saç dökülmesine sebep mi?
O zaman bir sıfıra vurayım saçı kendine gelsinsaç dökülmesi saçın köküyle alakalı bir durum yani hayır uzun saçın dökülmeyle alakası yok ancak uzun saç kısa saça göre daha fazla bir bakım istediği için daha kolay yıpranır ve kırılır dostum![]()
Ama kanka elimi attığım zaman elim saç teli oluyorkankam ince telliysen kırık saçların varsa dökülme hissi verir fakat dökülmez
Ne gibi bakım yapabilirim?kızlarda da öyle birşey olmaz bakım yap sadece o kadar
saç bakım kremleri var duşta kullan şampuandan sonraNe gibi bakım yapabilirim?
Peki teşekkür ederimsaç bakım kremleri var duşta kullan şampuandan sonra
rica ederimPeki teşekkür ederim
Bağlamaktan ziyade arkaya doğru gitmesini sağlayacağım .Benim saçım bağlanacak nitelikte uzun zaten yakında bağlamayı düşünüyorumki geçen yaz bağlıyordum kestirdim yine uzattım şimdi mevzu şu arada tabiki dökülecekler ama sen bunuj terelallim hale getirme sakın saçın dökülmesi normaldir uzamasıyla alakası yok ha uzadığında arada yanlışlıkla takılır tararken çekilir azcık oda uzun olmasından kaynakli fiziksel dökülme sebebi eğer çok rahatsızsan bu konuda aloe vera sabununu kullanırsan ileride kabaklık yaşamazsın saçların dökülmesini engeller.
Teşekkürler değerli vaktinizi ayırdığınız içinbenimde saçım uzun baya uzun bağımı zor oluyor tabi kibakım kremleri falan var setleri onları kullanabilirsin düzenli olarak yıkamalısın ve sağlıklı beslenmelisiniz !!! sağlıklı beslendiğinde saç köklerin sağlamlaşacak ve bu şekilde dökülme olmayacak
Saç spreyi kullanmayı 3 sene önce bıraktım 4 hariç hepsini uyguluyordum teşekkürler sayenden eksiğimi gördümÖncelikle saç dökülmesine çare bulamazsın. Sağlıklı bir insanın günde ortalama 100 saç teli dökülür. Tabiiki dökülmeyi azaltabilirsin.
1-Benim de saçım uzun ve clear men'in dökülme karşıtı şampuanını kullanıyorum tavsiye ederim.
2-Saçını hergün yıkamayacaksın. 2-3 günde bir yıkamanı öneririm. Hergün yıkarsan saçın yağlanır ve bakımı zor olur.
3- Mümkünse saç spreyi kullanma. Krem kullanabilirsin tavsiye ederim fakat saç spreyinden kaçın, ben kullandım bir zaman sonra saç kurutuyor.
4- Saçını şampuanladıktan sonra en az 2-3 dakika hızlı bir şekilde ov, hemen durulama biraz saçında kalsın şampuan. (çok fazla da kalmasın, tortu olarak kalıyor. Duştan çıktıktan sonra rahat edemezsin.)
Söyleyeceklerim bu kadar uygulayıp uygulamamak sana kalmış.![]()