Saç uzatmak saçın dökülmesine sebep mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaş benim saçım baya uzun ben uzatmaya da devam edeceğim soru şu saçım uzandıkça döküldüğünü hissediyorum acaba bu saç dökülmesine sebep mi?

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Hayır saç uzatmak saç dökülmesine sebep değil benimde saçım uzun benimkide dökülüyor demek ki saç uzadıkça kırık saçlar yıpranmış saçlar dökülüyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
saç dökülmesi saçın köküyle alakalı bir durum yani hayır uzun saçın dökülmeyle alakası yok ancak uzun saç kısa saça göre daha fazla bir bakım istediği için daha kolay yıpranır ve kırılır dostum :)

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
saç dökülmesi saçın köküyle alakalı bir durum yani hayır uzun saçın dökülmeyle alakası yok ancak uzun saç kısa saça göre daha fazla bir bakım istediği için daha kolay yıpranır ve kırılır dostum :)
O zaman bir sıfıra vurayım saçı kendine gelsin :D

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hayır. Ama bakım yapmazsan yıpranıyor oda zamanla kırık falan oluşturuyor kısa saça göre daha fazla uğraşıp bakım yapmalısın

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Benim saçım bağlanacak nitelikte uzun zaten yakında bağlamayı düşünüyorumki geçen yaz bağlıyordum kestirdim yine uzattım şimdi mevzu şu arada tabiki dökülecekler ama sen bunuj terelallim hale getirme sakın saçın dökülmesi normaldir uzamasıyla alakası yok ha uzadığında arada yanlışlıkla takılır tararken çekilir azcık oda uzun olmasından kaynakli fiziksel dökülme sebebi eğer çok rahatsızsan bu konuda aloe vera sabununu kullanırsan ileride kabaklık yaşamazsın saçların dökülmesini engeller.

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Benim saçım bağlanacak nitelikte uzun zaten yakında bağlamayı düşünüyorumki geçen yaz bağlıyordum kestirdim yine uzattım şimdi mevzu şu arada tabiki dökülecekler ama sen bunuj terelallim hale getirme sakın saçın dökülmesi normaldir uzamasıyla alakası yok ha uzadığında arada yanlışlıkla takılır tararken çekilir azcık oda uzun olmasından kaynakli fiziksel dökülme sebebi eğer çok rahatsızsan bu konuda aloe vera sabununu kullanırsan ileride kabaklık yaşamazsın saçların dökülmesini engeller.
Bağlamaktan ziyade arkaya doğru gitmesini sağlayacağım .

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
saçını hergün düzenli olarak taraman lazım :) azaldığını görüceksin bide elidor saglıklı uzayan saçlar serisini kulanıyorum ilk kulandığımdan 1 ahta sonra çok fazla saç dökülmesini azaltı üstelik elidorun saç dökülmelerine karşı şampuanını kullansam çok az dökülür heralde :) saçlarım 1.5 senedir uzatıyorum. fön ve düzleştirici asla yapmıyorum ve kırıkları zaman bulursam ve saçın uzunsa 2 ayda bir kesmek lazım. 2 santim saçın uçlarından :) saçını bağlıyorsan sakın sıkı bağlama :) stres gibi etkenlerde saçı döküyor.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
benimde saçım uzun baya uzun bakımı zor oluyor tabi ki :D bakım kremleri falan var setleri onları kullanabilirsin düzenli olarak yıkamalısın ve sağlıklı beslenmelisiniz !!! sağlıklı beslendiğinde saç köklerin sağlamlaşacak ve bu şekilde dökülme olmayacak

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
benimde saçım uzun baya uzun bağımı zor oluyor tabi ki :D bakım kremleri falan var setleri onları kullanabilirsin düzenli olarak yıkamalısın ve sağlıklı beslenmelisiniz !!! sağlıklı beslendiğinde saç köklerin sağlamlaşacak ve bu şekilde dökülme olmayacak
Teşekkürler değerli vaktinizi ayırdığınız için

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle saç dökülmesine çare bulamazsın. Sağlıklı bir insanın günde ortalama 100 saç teli dökülür. Tabiiki dökülmeyi azaltabilirsin.
1-Benim de saçım uzun ve clear men'in dökülme karşıtı şampuanını kullanıyorum tavsiye ederim.
2-Saçını hergün yıkamayacaksın. 2-3 günde bir yıkamanı öneririm. Hergün yıkarsan saçın yağlanır ve bakımı zor olur.
3- Mümkünse saç spreyi kullanma. Krem kullanabilirsin tavsiye ederim fakat saç spreyinden kaçın, ben kullandım bir zaman sonra saç kurutuyor.
4- Saçını şampuanladıktan sonra en az 2-3 dakika hızlı bir şekilde ov, hemen durulama biraz saçında kalsın şampuan. (çok fazla da kalmasın, tortu olarak kalıyor. Duştan çıktıktan sonra rahat edemezsin.)
Söyleyeceklerim bu kadar uygulayıp uygulamamak sana kalmış. :)

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Öncelikle saç dökülmesine çare bulamazsın. Sağlıklı bir insanın günde ortalama 100 saç teli dökülür. Tabiiki dökülmeyi azaltabilirsin.
1-Benim de saçım uzun ve clear men'in dökülme karşıtı şampuanını kullanıyorum tavsiye ederim.
2-Saçını hergün yıkamayacaksın. 2-3 günde bir yıkamanı öneririm. Hergün yıkarsan saçın yağlanır ve bakımı zor olur.
3- Mümkünse saç spreyi kullanma. Krem kullanabilirsin tavsiye ederim fakat saç spreyinden kaçın, ben kullandım bir zaman sonra saç kurutuyor.
4- Saçını şampuanladıktan sonra en az 2-3 dakika hızlı bir şekilde ov, hemen durulama biraz saçında kalsın şampuan. (çok fazla da kalmasın, tortu olarak kalıyor. Duştan çıktıktan sonra rahat edemezsin.)
Söyleyeceklerim bu kadar uygulayıp uygulamamak sana kalmış. :)
Saç spreyi kullanmayı 3 sene önce bıraktım 4 hariç hepsini uyguluyordum teşekkürler sayenden eksiğimi gördüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...