Saçımı nasıl düzeltirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşlar sabah uyanınca saçım aşırı şekilde dağınıklaşıyor ve hafif kıvırcıklaşıyor sütlü fön spreyi kullanıyorum az da olsa yumuşatıyor tarıyorum 5-10 dakika ama eğer fön çekmezsem saç yine dağılıyor çok kötü hale geliyor bu saçı nasıl düzeltirim.
sadece fön çekince düzgün duruyor fön çekmek zararlı diyorlar tam bilgisi olan varsa yazabilir mi.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI

Saçlarınızı Koruyarak Düzleştirin​

Kıvırcık saçlarınızı saç düzleştiricinin zararlı etkilerine maruz kalmadan düz ve ipeksi saçlara dönüştürmek ister misin
Saç Düzleştirme Uygun Şampuan Kullanımıyla Başlar

Saç bakımı ve saç düzleştirme el ele yürür. Düzleştirici bir şampuan kullanmak saçlarınıza ekstra parlaklık katacaktır. Her şampuanlamadan sonra düzleştirici saç kremi kullanmalısınız. Saç kremini saçın yalnızca uçlarına ve uca yakın bölgelerine uygulamak en iyisidir. Kısa süreli uygulamanın ardından saçlarınızı iyice duruladığınıza emin olun. Saç kreminin kafa derisine uygulanmamasının gerektiğini ve bunun saç köklerinde yağlanmaya sebep olacağını unutmayın. Çok asi ve kontrol edilmesi güç saçlara elektriklenmeye karşı özel bir serum veya düz saçlar için saç kürü uygulayabilirsin. Unutma, bu ürünler havluyla kurulanmış saçlara uygulanmalıdır. Ürünlerin içinde bulunan bitki yağları, silikon ve proteinler gibi değerli bileşenler saçı düzleştirmeye yardımcı olur.
Saç Düzleştirmenin Sırrı Tekniktedir
Saçları kendi kendine kurumaya bırakmak saçı düz halde tutmayı çok zorlaştırır. Çok ince telli ve düz saçlar bile kendi kendilerine kuruduklarında yumuşak dalgalara sahip olurlar. Saçlarınızı düzleştirmek istiyorsanız saç kurutma makinesinden şaşmamalısınız. En iyi teknik saçlarınızı bir fırça ile tutamlar halinde çekerek kurutmaktır. Kısa saçlar için ise en uygunu yuvarlak fırçalardır. Yuvarlak fırçayı bigudi gibi kullanabilirsiniz. Yuvarlanmış saçı saç kurutma makinesi ile kurutun ve saç kurutma makinesinden çıkan sıcak hava fırçayı takip edecek şekilde, düzleştirici bir hareket ile fırçayı saçlarınızdan hızlıca çekin. Uzun saçlar için geniş ve kürek şeklinde bir fırça kullanılmasını öneriyoruz. Fakat teknik aynı. Saçlarınızı saç kurutma makinesi ile kurutmadan önce özel düzleştirici kremler, losyonlar ve spreyler de kullanabilirsiniz. Durulama gerektirmeyen bazı saç düzleştiricileri ısıya karşı koruma sağlayan bileşenler içerir ve böylece saçınızın daha nemli kalmasını sağlar.
Saç Düzleştiriciler: Saçlarınıza Özen Gösterin
Parlak ve düz saçlarınıza bu kadar emek harcadıktan sonra muhafaza etmek istemeniz en doğal hakkınız. Elbette bunun en iyi yöntemi dışarı çıkmayıp rüzgara ve yağmura karşı korunmaktır. Bu her zaman mümkün olmadığına ve doğrusu biraz da sıkıcı olduğuna göre düzleştirici bir saç spreyi iyi bir alternatif oluşturabilir. Saçlarınızı gün boyu düz ve derli toplu tutmak için bu tür spreyler kullanabilirsiniz. Düzleştirici saç spreyleri saçınızı ağırlaştırmadan parlak bir görünüm sağlar.

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sabah kalktığında yıkarsan günden güne geliştiğini farkedersin ve kabarıklaşma dalgalanma problemi olmaz tabi ki herkese göre değişiklilik gösterir deneyip sonuçları görebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kuaförde keratin ile kalıcı düzleştirebilirsin

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hocam ya yıkayacaksın yada saç kremleri var hem şekil verebiliyorsun hem güzel kokuyor hem yumuşatıyor onlardan kullanabilirsin ama yıkamayı tavsiye ederim

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dışarı da gratis gibi yerler de saç kremleri satılıyor ben de kullandım 4lüsü 13tl iydi ve 2 hafta kullandım saçlarımı gürleştirdi düzleştirdi aşırı güzel bir şey kesinlikle tavsiye ederim.ismi

Hask Keratin Protein saç bakım kremi

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sebamedin yumuşatıcı saç krenmleri var %90 doğal bir krem onu tavsiye ederim şekillendirici krem bunlar

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
keratin ile düzleşir

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam ya yıkayacaksın yada saç kremleri var hem şekil verebiliyorsun hem güzel kokuyor hem yumuşatıyor onlardan kullanabilirsin ama yıkamayı tavsiye ederim
Yıkamayla olacak iş değil. Yapısını anca keratin ile düzeltebilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Keratin kremleri ile düzenli kullanım da rahatca düzelir

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu kadar uğraşmaktansa kestir kısa tut bence gene sen bilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
arkadaşlar sabah uyanınca saçım aşırı şekilde dağınıklaşıyor ve hafif kıvırcıklaşıyor sütlü fön spreyi kullanıyorum az da olsa yumuşatıyor tarıyorum 5-10 dakika ama eğer fön çekmezsem saç yine dağılıyor çok kötü hale geliyor bu saçı nasıl düzeltirim.
sadece fön çekince düzgün duruyor fön çekmek zararlı diyorlar tam bilgisi olan varsa yazabilir mi.
Saçın bozuluyorsa ve yumuşak olmasını istiyorsan saç kremleri var galiba onlara bakabilirsin

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Knk yüksek ısıya maruz bırakırsan evet zararlı ama max orta sıcaklığın bi tık üstünden de bir şey olmaz. Çözüm arıyorsan sana tavsiyem; elini ıslatıp saçında gezdir ve saçını yumuşat ardından güzel bir şekilde saçını tara. Sonra istediğin gibi şeklini ver. Kabarık saçı olan ben de aynı dertten muzdaribim ve böyle yapıyorum yıllardır her zaman da istediğim gibi olmuştur saçım. 0 sprey 0 fön 0 jöle ve wax

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ya kestiricien yada keratin başka ne yapabilirsin bilmiyorum

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
keratin sıkıntı ya arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Saçı olmayan ben bu konuda şunu söylemek istiyorum fön zararlıdır.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yıkayıp şekil ver her gün 1 haftaya o şekilde kalıyo zaten bi süre sonra

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Keratin demiş ama bazı arkadaşlar keratin bakımı da fön gerektiriyor ve her defasında fön çekmen gerekecek. Fön saçları yakar mı evet ama başka bir şekilde de maalesef düzeltemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...