Uzman Üye
hepsini yaptım diğer oyunlarda yüksek fps almamı sağlıyorGüç planını nihai performansa al. Nvdia denetm masasından 3d ayarları performansa çek. Windowsta oyun modunu aktif et. Arka plan uygulamaları ve gizliliği kapat. Oyun için fps kısıtlamalarını devre dışı bırak.
Valorantı sıfırdan silip yüklemeyi denedin mi? Sadece valorantta oluyor ise oyun ile alakalı bir problem olabilir. Görüntü ayarlarında Tam ekran seçili olduğundan ve grafik kalitelerinin düşük olduğundan emin misin. Fps kısıtlaması da kapalı ise olmaması gerekhepsini yaptım diğer oyunlarda yüksek fps almamı sağlıyor
tab2Kardeşim bende yaşıyorum aynı şeyi fps diğer oyunlarda tavan valoda 100 fln ama çok bi gbilgim yok bulursan yazar mısın _?
evet denedim 3 kez denedim tüm ayarları videolara bakarak farklı farklı kombinleyerek denedim anlam veremedim yine deValorantı sıfırdan silip yüklemeyi denedin mi? Sadece valorantta oluyor ise oyun ile alakalı bir problem olabilir. Görüntü ayarlarında Tam ekran seçili olduğundan ve grafik kalitelerinin düşük olduğundan emin misin. Fps kısıtlaması da kapalı ise olmaması gerek
Çok garip. Oyun kaynaklı olduğu belli ama neyin sebep olduğunu anlamak zor. Baya uğraştıracak senitab2
Post automatically merged:
evet denedim 3 kez denedim tüm ayarları videolara bakarak farklı farklı kombinleyerek denedim anlam veremedim yine de
evet aklım almadı pc hakkın bir çok bilgiye sahipim ona rağmen aklım almıyor el elden üstündür bi sormak istedim oyun kaynaklı ama nasıl ne yaptım diyorum ama ayarları kurcalayan bir insan da değilim dokunmadım bile bu fps sorunu çıkınca biraz kurcaladım sadeceÇok garip. Oyun kaynaklı olduğu belli ama neyin sebep olduğunu anlamak zor. Baya uğraştıracak seni
format atacak durumda değilim internettim biraz kısıtlı o yüzden o kafa ile yapamıyorum mallesefbilgisayara format atamayı denedin mi ben oyunlarkasmaya baslayınca genelde atıyom düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?