Uzman Üye
yok ondan kaynaklı değil full şarjda kulanım yüzde si de 100 zaten ondan kaynaklı değilBu genel olarak sadece oyun ayarlarından kaynaklanıyor bende 3070 ile fps sorunu yaşamıştım sonra şarj kablosu ile bağlıyken maksimum verim alabildiğimi farkettim biraz araştırınca birkaç ayar değişikliği ile çözmüştüm nvidia ayarlarını falan bir araştırmanı öneririm
7 ms I'm buyingYes, there is a lag in the internet, even if it is strong in the Frankfurt server!
bende buna anlam veremedim çok mantıksızkanka csgo 200 250 100 150 fps arası alırken valoda 90fps 60fps alıyorum ama çözümünü bilmiyorum
hım bunu deneyecemTüm ayarları düşük yaptığında sistem darboğaz olabiliyor Hepsini tek tek yükselt ve düşür
yaptım bunları bir farkı olmadı tamamen oyunda sorunGüç planı ayarlarını değiştir ve nvidiadan ayarları optimum performansa çek
win 10 pro yu diyorsun şu an yapamam ama denenirOyun windowsu yükle istersen oda işe yaramazsa valoranta ticket at yardım ederler
ekran kartını yüzde 100 kulanıyor valo yu tanımladım ama sorun çözülmedihocam nvidia denetim masasına gir orda dep ayarı gibi bir ayar var valorantı tanımla, oyun her başladığında ekran kartından kullansın seçeneğine bas.
gerekli oyun dosyaları derken tam olarak neyi demek istedin hocam bide sürücüsündan valorantı nasıl seçicemben yaşıyordum. Çözünürlük ayarları, tam ekran modu, nihai performans, gerekli oyun dosyaları, ekran kartı güncellemeleri ve ekran kartının sürücüsünden valorantı performansa aldım sorun düzeldi.
keşke o kadar kolay olsaBenim FPS de sorun vardı grafik ayarları ni düşürünce düzeldi
aktif ettim 60 fps ye sabitlemiyor ki 40 50 bazen 20 drop yiyince bitiyorum zatenBen benzeri bir sorunu oyunun görüntü ayarlarında olan vsync ayarını aktif ederek çözdüm. Bi denemeni tavsiye ederim. Bir oyun bu ayarı açık oyna umarım sana da faydalı olur
hala hala anlam veremedim bende herkeste mi var bu sorun acababaaynı ssorunu bende masaüstünde yaşıyorum neredeyse her oyunu maks ayarlarda +60 fps ile oynayabiliyorum ama söz konusu valorant olunca en düşük ayarlarda 60 a sabitleyemiyorum
yok vallaha hocam ya kuzenimin laptobu var benim sistemden 2 3 kat daha düşük gta 5 falan zor açıyor ama valoranta girince 60 fps sabit yani çözemiyorum 59 a düştüğünü görmedim dahahala hala anlam veremedim bende herkeste mi var bu sorun acababa
böyle görünce iyice psikolojim bozuluyor yani ulan diyorum bu kadar iyi sistemim var 60 fps sabit keyifli bir oyun süremiyorumyok vallaha hocam ya kuzenimin laptobu var benim sistemden 2 3 kat daha düşük gta 5 falan zor açıyor ama valoranta girince 60 fps sabit yani çözemiyorum 59 a düştüğünü görmedim daha
hocam leptop kapsitesi var ekran kartı 4 gb hani 150 fps yi görmesi gereken bir sistemden bassediyoruzyok vallaha hocam ya kuzenimin laptobu var benim sistemden 2 3 kat daha düşük gta 5 falan zor açıyor ama valoranta girince 60 fps sabit yani çözemiyorum 59 a düştüğünü görmedim daha
Post automatically merged:
böyle görünce iyice psikolojim bozuluyor yani ulan diyorum bu kadar iyi sistemim var 60 fps sabit keyifli bir oyun süremiyorum
baya yardımcı olun saolarada bir oluyır evet
çözüm yok mu çözümbende yaşıyorum genelde sadece valorantta
hocam zaten hepsini yaptım tüm videolara baktım çözüm hala yok ondan dolayı zorluk çekiyorum zatenGüç planını nihai performansa al. Nvdia denetm masasından 3d ayarları performansa çek. Windowsta oyun modunu aktif et. Arka plan uygulamaları ve gizliliği kapat. Oyun için fps kısıtlamalarını devre dışı bırak.
Format atmana falan gerek yok dual boot yap. Diskin alanını azalt disk managerden. iso dosyasını indir. rar ile bi yere çıkar setup.exe yi çalıştır orda diğer diski seç aynı format atar gibi. pc yi baştan başlat zaten dual boot geliş oluyorwin 10 pro yu diyorsun şu an yapamam ama denenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?