Uzman Üye
hocam afedersin ama çok boş bir yorum olmuş zaten bunları yapmak gerekli genel bir kural bu yani ya haniknk arkada bosu bosuna uygulama actıysan tabı fps duser ve pc yı temızle dosya ve kasa ıcını
hepsini yaptım yine aynı sorun hocamKanka Bendede Lenovo Var İşlemcisi Düşük Ve Ekran Kartı Yüksek Oyunu Ultrada Oynasamda Aynı Alıyorum Lowda Oynasamda Bir Arası Var Onu Tutturmanlazım Dar Boğaz Olmamamsı İçin
hocam dediğin hepsini yaptım hala bir sonuç a ulaşamadım (DC:SLayer3442 PC#3603)Kanka 3 ihtimal var , nvidia denetim masasında valorant için fps sınırlaması olabilir , ikinci ihtimal driverlar ile ilgili olabilir ama sen sadece valoda olduğunu söylüyorsun , blitz gibi uygulamalar kullanıyorsan emin değilim ama ondanda olabilir , oyunun ayarlarınıda dengeli tut darboğaz yapmasın ki hem ekran kartı hemde işlemci rahat işini yapsın orta ayarlarda kullan düzelmezse yaz discord üzerinden yardımcı olmak isterimiyi oyunlar dostum
olmadı hocam 60 fps bile almıyorum drop var üstünebende de aynı şekil valorantta son güncellemelerle birlikte fps sorunu yaşamaya başladım ama vsync ayarını aktifleştirince sorun çözüme ulaştı
hocam pc de bir sorun yok ki öyle durumlarda başka oyunlarda valodan fazla güç isteyen oyunlarda max ayarda kulanıyorum nerde iseHocam bendede aynı sorun var 2.5 senelik laptop termal macununu filan herşeyi yeniledim fakat fps yine düşüyor içini temizledim bilgisayarı tam perfonmansa ayarladım soğutucu koydum sıcaktan fps düşmesin diye yine fayda etmedi maalesef.
dediğim gibi bende öyle yapınca çözülmüştühocam dediğin hepsini yaptım hala bir sonuç a ulaşamadım (DC:SLayer3442 PC#3603)
Post automatically merged:
olmadı hocam 60 fps bile almıyorum drop var üstüne
Post automatically merged:
hocam pc de bir sorun yok ki öyle durumlarda başka oyunlarda valodan fazla güç isteyen oyunlarda max ayarda kulanıyorum nerde ise
Bende asus laptop var ben asusun özel armory crate uygulamasını kurdumleptop kulanıcısıyım 3 yıl önce aldım lenovo macunu sorunu göremedim ısınma sorunu yok işlemcide sıcaklık değeri yükseklerde hiç değil ekran kartını full kulanıyor onda da sıcaklık göremedim Rocket League oyununda full ayarda 90 fps aldım ağır bir oyundur bilen vardır kesin diğer oyunlarda da 100 geçkin bir yüksek fps alıyorum ama valoranta gelince 60 fps ye sabitlememe rağmen ne ypatı isem her şeyi miminal yaptım ama hala ama hala düşük fps alıyorum normalde 140 fps civarında alıyordum bu 4 5 ay içince baya bir deyişiklik oldu anlam veremedim ben mi yanlış bir şey yaptım anlamadım ekran kartını güncelledim bi fark olmadı artık bir çözüm istiyorum macun sorunu olması çok zor sadace ama sadece valorantta oluyor bu da yetmez miş gibi drup yiyince 20 fps ye iniyor 50 fps lerede şu an ara ara 40 sabit gidiyor bi anda drop yiyor lütfen yardımcı olur musunuz neleri indirmem güncellemem gerekli ne işlemleri yapamam gerekli yapayım videoları izledim valorant fps sorunu ile ilgili yaptım ama bir sonuça varamadım yine aynı şeyler oldu umarım doğru kısma yazmışımdır yanlışsa söyler misiniz ilk cahilim bu konu da
NOT:tüm performans yükseltici şeyleri denedim sorun tamamen valoranttan kaynaklıdır
8 gb ram kulanıyorum
ekran kartım:GTX 1650 çalıştır da görüntü belleği 3962 mb olarak görünüyor
işlemcim:i7 2.60 hz
ssd:240 gb kulanıyorum 67 gb boş alanı var
Hepsinde yaşıyorum alıştım artık.hepsini yaptım diğer oyunlarda yüksek fps almamı sağlıyor
oyunun özellikler kısmına girip oyunu yönetici olarak seçmek öncelik eklemek ve tam ekran iyileştirmelerini kapatmak işe yarayabilirleptop kulanıcısıyım 3 yıl önce aldım lenovo macunu sorunu göremedim ısınma sorunu yok işlemcide sıcaklık değeri yükseklerde hiç değil ekran kartını full kulanıyor onda da sıcaklık göremedim Rocket League oyununda full ayarda 90 fps aldım ağır bir oyundur bilen vardır kesin diğer oyunlarda da 100 geçkin bir yüksek fps alıyorum ama valoranta gelince 60 fps ye sabitlememe rağmen ne ypatı isem her şeyi miminal yaptım ama hala ama hala düşük fps alıyorum normalde 140 fps civarında alıyordum bu 4 5 ay içince baya bir deyişiklik oldu anlam veremedim ben mi yanlış bir şey yaptım anlamadım ekran kartını güncelledim bi fark olmadı artık bir çözüm istiyorum macun sorunu olması çok zor sadace ama sadece valorantta oluyor bu da yetmez miş gibi drup yiyince 20 fps ye iniyor 50 fps lerede şu an ara ara 40 sabit gidiyor bi anda drop yiyor lütfen yardımcı olur musunuz neleri indirmem güncellemem gerekli ne işlemleri yapamam gerekli yapayım videoları izledim valorant fps sorunu ile ilgili yaptım ama bir sonuça varamadım yine aynı şeyler oldu umarım doğru kısma yazmışımdır yanlışsa söyler misiniz ilk cahilim bu konu da
NOT:tüm performans yükseltici şeyleri denedim sorun tamamen valoranttan kaynaklıdır
8 gb ram kulanıyorum
ekran kartım:GTX 1650 çalıştır da görüntü belleği 3962 mb olarak görünüyor
işlemcim:i7 2.60 hz
ssd:240 gb kulanıyorum 67 gb boş alanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?