Dostum zaten gmail ile açtığım aynı hesaba girmedim, yeni fecebook hesabı açtım, öncesinde de ip değiştirdim ve oyuna girmeyi denedim girdi saatlerce oynadım, tabiki hileyi açmadım bu sefer malum güncelleniyormuş, keşke ana sayfada sağ üst tarafta yeşil olmasaydı ben yeşil diye girdim neyse sorun değil canları sağolsun, 1 ban'ın aramızda lafı olmaz, sayelerinde kaç zamandır (benden kaynaklı her zaman çalışmasada, arasıra kullanabilsemde) pubm'de düşmanları görebiliyorum (sadece esp yetiyor bana)böyle birşey mümkün deil ban yiyince tüm serverlerdan yersin k.b ama sitede ban kaldır gibi bir tuş bulunmuyor![]()
Bilgi için sağol dostum, ana sayfanın sağ üst kısmında hile durumlarını gösteren renk detayları var ben ordan bakmıştım çünkü orda yeşil renkte, ki çoğunluk ordan bakıyordur bence o yüzden bir güncelleme durumu varsa ve şu an riskliyse (ki sadece esp'den ban yememizden belli) umarım yeşil rengi değiştirilir (eğer güncelleme durumu varsa diye yazıyorum)mh uı new beta dan bakarsan güncelleniyor yazıyor ordan takib etcen artık