Sadece esp açtım ama ban oldu, yeniden girmek mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ban yiyilen hesaba 10 sene sonra ancak açılır

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
mh uı new beta dan bakarsan güncelleniyor yazıyor ordan takib etcen artık

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Giremezsin süresi bitene kadar her oyunda böyledir bu

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
evet sana mail atiyorlar cmd bir kod yazdiriyorlar arka planda çalışan hack uygulamalari ben onlari sildim ss attim banim açıldı

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
böyle birşey mümkün deil ban yiyince tüm serverlerdan yersin k.b ama sitede ban kaldır gibi bir tuş bulunmuyor :cool:
Dostum zaten gmail ile açtığım aynı hesaba girmedim, yeni fecebook hesabı açtım, öncesinde de ip değiştirdim ve oyuna girmeyi denedim girdi saatlerce oynadım, tabiki hileyi açmadım bu sefer malum güncelleniyormuş, keşke ana sayfada sağ üst tarafta yeşil olmasaydı ben yeşil diye girdim neyse sorun değil canları sağolsun, 1 ban'ın aramızda lafı olmaz, sayelerinde kaç zamandır (benden kaynaklı her zaman çalışmasada, arasıra kullanabilsemde) pubm'de düşmanları görebiliyorum (sadece esp yetiyor bana)

Sonuç olarak yeni facebook hesapla oyuna girdi, demekki makina özelliklerine ban atılmamış gerçi ban mesajında permanent vs.. diyordu yani sürekli ban, heralde gmail hesabından bahsediyordu öteki türlü en ufak ban'da makina özelliklerine ban atarlarsa oyuncu bulamazlar, zaten oyundaki en büyük sıkıntı oyuncu sayısı biraz az gibi.

mh uı new beta dan bakarsan güncelleniyor yazıyor ordan takib etcen artık
Bilgi için sağol dostum, ana sayfanın sağ üst kısmında hile durumlarını gösteren renk detayları var ben ordan bakmıştım çünkü orda yeşil renkte, ki çoğunluk ordan bakıyordur bence o yüzden bir güncelleme durumu varsa ve şu an riskliyse (ki sadece esp'den ban yememizden belli) umarım yeşil rengi değiştirilir (eğer güncelleme durumu varsa diye yazıyorum)

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Device ID Changer ile cihazın kimlik numarasını değiştirip, yine guest olarak kullanabilirsin. (Ben öyle kullanıyorum.) Donanım banı atmadığı sürece sınırsız olarak guest hesap alabilirsin. Tek dezavantajı, başka bilgisayarda o hesapla oynama imkanının olmaması.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun ban yediyse geri alamıyorsun.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
az ban atıyor diye biliyorum arada 100 10 yıl falanda atıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ne kadar yediğine bağlı aimbot açtınmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
fixlenmiş olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...