Y bgx got hit with banwave I say wait till after the 10th of the new year if still no ban you can start cheting againPersonally, my 3 accounts that I use BGX have been banned, but there is no problem with the accounts that I use only LPReborn.
TThats around when the banwaves will stop if I'm not wrongY bgx got hit with banwave I say wait till after the 10th of the new year if still no ban you can start cheting again
6 Aydır kullanıyorum ban yemedim sorun yok.Kişisel olarak BGX kullandığım 3 hesabım ban yemiş fakat sadece LPReborn kullandığım hesaplarda bir sıkıntı yok.
kanka discord kullanıyorsan atabilirmisinben bruhwalker kullanıyorum kanka bgx dün patlamış legendsense ile biz de 2015 ten beri ban yok
Son zamanlarda yeni sisteme yakalanan scriptler çok oluyor. Bi de 10 kere hileden rep yersen hesabın takibe alınıyor.Kişisel olarak BGX kullandığım 3 hesabım ban yemiş fakat sadece LPReborn kullandığım hesaplarda bir sıkıntı yok.
neyi anlamadımkanka discord kullanıyorsan atabilirmisin
Bgx kısa süre önce bozuldu yani kullanılmayacak hale geldi , onun için LPReborn dan devam et daha güvenli bir sorunu da yok.Kişisel olarak BGX kullandığım 3 hesabım ban yemiş fakat sadece LPReborn kullandığım hesaplarda bir sıkıntı yok.
discord ismini ve kodunu ordan birşey soracağımdaneyi anlamadım
ver ekleyeyim nickinidiscord ismini ve kodunu ordan birşey soracağımda
ls hit yedi btw >.<ben bruhwalker kullanıyorum kanka bgx dün patlamış legendsense ile biz de 2015 ten beri ban yok
ls den de ban yiyen olmuş birkaç kişi ama bgx kadar çok değills hit yedi btw >.<
duyurularına bakarsan dd olduğunu söylüyorlar zaten.ls den de ban yiyen olmuş birkaç kişi ama bgx kadar çok değil