FF15 de Baya iyineyi anlamadım
FF15 de Baya iyineyi anlamadım
𝔸𝕝𝕠𝕟𝕖#5722 kanka bende biraz istek varda senin olduğunu nası anlıcam istek attıktan sonra isminde yazsanaver ekleyeyim nickini
FF15 de Baya iyi
lprdeki 2-3 seyi fixlesen de gidip farklı platformlara para vermesek hem para veriyoz hem de ban yiyozduyurularına bakarsan dd olduğunu söylüyorlar zaten.
kankam o kadar bilmediğin açık ki ls yi nasıl en sona koyabiliyorsunbenim dusuncem boyle ama soyle diyim
WSReborn - MIR > bgx/legendsense
valla kanka ban yemeyeyim diye YTS aldım bugün de bgxten sonra o kadar kötü geldi ki bıraktım lpreborn geçiyorumkankam o kadar bilmediğin açık ki ls yi nasıl en sona koyabiliyorsun![]()
keşke danışsaydin piyasada ki tüm sc leri kullandım privinden tut publicine adını bile giriş ücretinden tut aylık dolarına kadar verdim bi boka yaramıyor çoğu ls bgx dışında iyisini görmedim ama lp reborna bi adam akıllı performans iyileştirmesi gelse çok iyi olacak zaten orbu falan da güzel evade de bazı herolar eksik ve şampiyon logiclerini de geliştirseler çok iyi olacak ayrıca oyunda crash verme hatasını bir tek ben almıyorumdur herhalde o kadar rezalet bir durum ki bunun da acilen çözülmesi lazım son olarak yts scriptine gelecek olursak tek bir şey söylemek istiyorum o script bende tramva etkisi yarattı 1 hafta lol oynamamıştımvalla kanka ban yemeyeyim diye YTS aldım bugün de bgxten sonra o kadar kötü geldi ki bıraktım lpreborn geçiyorum![]()
keşke danışsaydin piyasada ki tüm sc leri kullandım privinden tut publicine adını bile giriş ücretinden tut aylık dolarına kadar verdim bi boka yaramıyor çoğu ls bgx dışında iyisini görmedim ama lp reborna bi adam akıllı performans iyileştirmesi gelse çok iyi olacak zaten orbu falan da güzel evade de bazı herolar eksik ve şampiyon logiclerini de geliştirseler çok iyi olacak ayrıca oyunda crash verme hatasını bir tek ben almıyorumdur herhalde o kadar rezalet bir durum ki bunun da acilen çözülmesi lazım son olarak yts scriptine gelecek olursak tek bir şey söylemek istiyorum o script bende tramva etkisi yarattı 1 hafta lol oynamamıştım