Üye
güzel
oynadığım sunucu tr sunucusu dostum modemime de reset attım ama düzelmedioynadığın sunucu euw olabilir yada modeminden kaynaklı olabilir
sıfırladım dostum sunucuda da bi sorun yokModemi sıfırlamayı dene, sunucuyla ilgilide olabilir belki sunucuda ping varıdr.
nasıl değiştireceğimi bilmiyorumKanka ip'ni değiştirmeyi dene o zaman düzelir bende yaşıyordum. Düzeldi öyle
benden başka bağlanan yok dostummodem arayüzünden diger internete baglanan kullanıcıların sani başına internet kullanma limitini kısarsan ping sorunu yaşayacagını düşünmüyorum
sorun sadece hypixel değil hocam sonoyuncuda da aynı şekildeHypixelin sunucularında olabilir sorun
desteğe bilet attım dostum ama sorunun donanımsal yada yazılımsal olacağını yazdılar başka bir şey yapmadılarhypixel çok normal kanka. Sunucusu türkiyede olmadıgı için ping cikacak tabii ki. Sonoyuncu konusuna gelirsek , desteğe bilet atarsan sana yardımcı olurlar
bilgisayara format bile attım düzelmedi malesefmodem ayarlarını degıl de ag ayarlarını sıfırlamanı tavsıye ederım dostum
olmadı dostum denedim bunlarıarkada çalışan uygulamaları kapat yada oyunu sil yükle yap olur bende oldu
bunu denemedim masaüstü olduğu için taşıyamadım başka bir yereçok ilginç yalnız sadece bir oyunda bu sorunu yaşaman yanı pc format bile atmışsın aklıma cok farklı cozumler gelmıyor acıkcası. pekı bısı sorcam senın pc nde baska bı ınternet agına baglanp oyn amayı denedın mı yıne de aynı sorun mu var
ağ izinlerini nereden bulacağım hocampc den ağ izinleri ayarlarını bul java,javaw.exe lerin hepsine izin ver bir de windows ağ güvenliğini kapat firewall açıksa oradan da izin ver sorun çözülecektir
ne diyeceğim hocam arayıp destek kaydı açtım zaten ama normal olduğunu söyledilermüsteri hizmetlerini ara ilgilenirler
kanka sanırım bilgisayarlarinin ağ ayarlarından kaynaklanıyor. İnternete bak, tam hatırlamıyorum ama ağ ayarlarını 1.1.1.1 yapıyorduk sanırım ve düzeliyordudesteğe bilet attım dostum ama sorunun donanımsal yada yazılımsal olacağını yazdılar başka bir şey yapmadılar
Post automatically merged:
bilgisayara format bile attım düzelmedi malesef
Post automatically merged:
olmadı dostum denedim bunları