Sadece Minecraft Ping Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
oynadığın sunucu euw olabilir yada modeminden kaynaklı olabilir

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
arkada çalışan uygulamaları kapat yada oyunu sil yükle yap olur bende oldu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
pc den ağ izinleri ayarlarını bul java,javaw.exe lerin hepsine izin ver bir de windows ağ güvenliğini kapat firewall açıksa oradan da izin ver sorun çözülecektir

Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
ram le ne ilgisi var hocam anlayamadım ama 16 GB ramin yeterli olacağını umuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
If you're experiencing ping problems in Minecraft, here are some steps you can take to try and improve your connection:

1. Check your Internet Connection: Ensure that you have a stable and reliable internet connection. You can try restarting your modem and router to see if it improves the connection.
  2. Use Wired Connection: If possible, use a wired Ethernet connection instead of relying on Wi-Fi. Wired connections tend to be more stable and provide better performance.
  3. Close Background Apps: Make sure there are no other bandwidth-heavy applications running in the background, as they can impact your ping in-game.
  4. Choose a Close Server: Select a Minecraft server that is geographically closer to your location. This can help reduce latency and ping times.
  5. Optimize Minecraft Settings: Lower your in-game settings, especially the render distance, to reduce the amount of data being sent and received.
  6. Use Optifine Mod: If you have Optifine installed, it can help improve performance and reduce lag in Minecraft.
  7. Update Java: Ensure that you have the latest version of Java installed, as it can affect the game's performance.
  8. Check for Background Downloads: Verify that there are no background downloads or updates happening on your device or network that could be using up bandwidth.
  9. Restart Minecraft: Sometimes, simply restarting Minecraft can resolve connection issues.
  10. Contact Your Internet Service Provider (ISP): If you've tried everything and are still experiencing ping problems, consider reaching out to your ISP to check if there are any issues on their end.
Keep in mind that some fluctuations in ping are normal and can be affected by factors beyond your control, such as server load and internet congestion. However, taking these steps should help improve your overall connection and reduce ping issues in Minecraft.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
modem arayüzünden diger internete baglanan kullanıcıların sani başına internet kullanma limitini kısarsan ping sorunu yaşayacagını düşünmüyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hypixel çok normal kanka. Sunucusu türkiyede olmadıgı için ping cikacak tabii ki. Sonoyuncu konusuna gelirsek , desteğe bilet atarsan sana yardımcı olurlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Modemi sıfırlamayı dene, sunucuyla ilgilide olabilir belki sunucuda ping varıdr.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oynadığın sunucu euw olabilir yada modeminden kaynaklı olabilir
oynadığım sunucu tr sunucusu dostum modemime de reset attım ama düzelmedi
Post automatically merged:

Modemi sıfırlamayı dene, sunucuyla ilgilide olabilir belki sunucuda ping varıdr.
sıfırladım dostum sunucuda da bi sorun yok

Kanka ip'ni değiştirmeyi dene o zaman düzelir bende yaşıyordum. Düzeldi öyle
nasıl değiştireceğimi bilmiyorum

modem arayüzünden diger internete baglanan kullanıcıların sani başına internet kullanma limitini kısarsan ping sorunu yaşayacagını düşünmüyorum
benden başka bağlanan yok dostum

Hypixelin sunucularında olabilir sorun
sorun sadece hypixel değil hocam sonoyuncuda da aynı şekilde

oflubey
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
modem ayarlarını degıl de ag ayarlarını sıfırlamanı tavsıye ederım dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hypixel çok normal kanka. Sunucusu türkiyede olmadıgı için ping cikacak tabii ki. Sonoyuncu konusuna gelirsek , desteğe bilet atarsan sana yardımcı olurlar
desteğe bilet attım dostum ama sorunun donanımsal yada yazılımsal olacağını yazdılar başka bir şey yapmadılar

modem ayarlarını degıl de ag ayarlarını sıfırlamanı tavsıye ederım dostum
bilgisayara format bile attım düzelmedi malesef

arkada çalışan uygulamaları kapat yada oyunu sil yükle yap olur bende oldu
olmadı dostum denedim bunları

oflubey
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok ilginç yalnız sadece bir oyunda bu sorunu yaşaman yanı pc format bile atmışsın aklıma cok farklı cozumler gelmıyor acıkcası. pekı bısı sorcam senın pc nde baska bı ınternet agına baglanp oyn amayı denedın mı yıne de aynı sorun mu var

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çok ilginç yalnız sadece bir oyunda bu sorunu yaşaman yanı pc format bile atmışsın aklıma cok farklı cozumler gelmıyor acıkcası. pekı bısı sorcam senın pc nde baska bı ınternet agına baglanp oyn amayı denedın mı yıne de aynı sorun mu var
bunu denemedim masaüstü olduğu için taşıyamadım başka bir yere

pc den ağ izinleri ayarlarını bul java,javaw.exe lerin hepsine izin ver bir de windows ağ güvenliğini kapat firewall açıksa oradan da izin ver sorun çözülecektir
ağ izinlerini nereden bulacağım hocam

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
desteğe bilet attım dostum ama sorunun donanımsal yada yazılımsal olacağını yazdılar başka bir şey yapmadılar

bilgisayara format bile attım düzelmedi malesef

olmadı dostum denedim bunları
kanka sanırım bilgisayarlarinin ağ ayarlarından kaynaklanıyor. İnternete bak, tam hatırlamıyorum ama ağ ayarlarını 1.1.1.1 yapıyorduk sanırım ve düzeliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...