Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windsharp biraz göz geçirince cok kolay daha bugun kullandım ama 5 oyundan snra ban yedirtti gene ordada minyon vuruşlarını fln bşka tuşa atayarak sadece skiller üzerinden sc yi kullanabilirsin
kanka elinde benim gibi 30 level üstü leak hesap varsa windsharp kullanabilirsin leak hesaplarda ban süresi uzuyor yada ban yemiyor geçmişte vardı öyle bir konu yakın zamanda da konumu açıp fotoğraflar sundum şuan üç tanesini bronzdan golda çıkardım geri kalan 15 tanesi unranked ban yersem diye bekletiyorum 1 hafta önce falan farklı bir hesabım ban yemişti 70 oyunda yani ne zaman ban atıcağı belli olmuyor ama 2 3 hafta garanti oynarsın sanırım bu hesaplarla 2 ay oldu yemedim daha dönüşümlü hepsinde maç atıyorum
paralı hileler var araştırırsan bulursun fiyatları makul ve kullanımları daha basit ayrıca alınca destek talebi ile pc'ne config ile kurdurabiliyorsun istiyorsan özelden yazabilirim(mh her zaman daha iyi tabikide)