Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Base your meals on higher fiber starchy carbohydrates. ...
Eat lots of fruit and veg. ...
Eat more fish, including a portion of oily fish. ...
Cut down on saturated fat and sugar. ...
Eat less salt: no more than 6g a day for adults. ...
Get active and be a healthy weight. ...
Do not get thirsty.
Broccoli. Broccoli provides good amounts of fiber, calcium, potassium, folate, and phytonutrients. ...
Apples. Apples are an excellent source of antioxidants, which combat free radicals. ...
health food
aga kalorisi düşük olan yiyeceklerden bol bol ye spor yapıyosan protein ağırlıklı beslen kilo almak istiyosan karb daha fazla ye vermek istiyosan karbonhidratını azalt
sporcuysan kullandıgın enerji kadar karbonhidrat gerisi full protein ağırlıklı beslenebilirsin margarin sıvı yağdan ve şekerden uzak dursan yeterli bile
Dostum, Bu Salgın Dönemlerinde Diyete Girmemelisin Senin İçin Çok Tehlikeli Olacaktır. Ama Sağlıklı Besinlerden de Uzak Durma.. Fazla Fast-food Tüketme Mesela.
Aralıklı oruç yaparak yaşayabilirsin, günün 6-8 saati yemek yiyorsun sadece, onun dışında su dışında bir şey tüketmiyorsun. Örneğin ben saat 12-18 arası 2 öğün yemek yiyorum ve istediğim her şeyi yiyor atıştırmalık vs
saatine uygun beslenme ve günlük yakacağın kalori kadar yemek yeme kısacası dengeli beslenme sadece ot yiyerek diyet yapamazsın sporda önemli bunun yanında