LoL için nasıl script yazabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
merhaba temel orta düzey arası bir c# bilgim var ve forumda dolaşırken neden bu hile işlerinin kodlama kısmıyla ilgilenmeyeyim dedim ve sizden yardım istiyorum, bir kaç araştırma ile bu tür kodlamalar için c,c++,c# gibi diller kullanılıyormuş fakat bu diller ile hile arasındaki bağlantıyı nasıl sağlayacağım hileyi oluşturmak için sırasıyla neleri öğrenmeliyim hangi kaynakları kullanmalıyım bu iş ile ilgilenen kişiler yazarsa sevinirim bu işe zamanımı ayırmak istiyorum (sırf yorum kasmak için şu dili öğren youtubeye gir falan yazmayın lütfen)

edit : sadece lol ile sınırlı kalmayı düşünmüyorum tek bir hedefim yok genel olarak bilgi verirseniz sevinirim

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bu tarz kaynaklara çok fazla ilgi duyan genç arkadaşlarımız var.
Sizin ve senin için önerebileceğim ufak birkaç trick var. Yapman gerekenler ve aslında bilmen gerek "fazlasıyla" şey :)

Öncelikle;

Cheat Engine'i öğrenerek başlayabilirsin.
Ardından bellek yazımı (C++ gibi) ve yapı oluşturmana izin verecek bir dil seçimi yapmalısın.
Ayrıca <Ollydbg>, öğrenmek için iyi bir araç olacaktır.

Konu ile ilgili bilgi alabileceğin bir kaynak :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bunun dışında;

Gerçek bir tavsiye istiyorsan, mümkün olduğunca çok şey öğrenmelisin.
Bunu öğrensem yeter, bu benim için kâfi gibi düşünmenin dışına çıkmalısın.

Düşük seviyeli bellek organizasyonu, oyun motorları, Windows API, derleme dilleri, veri yapıları vb. hakkında bilgi edinmelisin.
IDA, Ollydbg ve Reclass gibi araçları nasıl kullanacağınızı öğrenmelisin.

Basic ya da Middle Lebh herhangi bir dili bilmenin script kodlamaya faydası inan bana yok.

Anladığım kadarı ile copy/paste dışında kendin kodlamak istiyorsun. Bu zaten başlı başına vakit ve emek gerektiren bir şey.

Piyasada sunulan external ya da internal neredeyse hiçbir script sıfırdan kodlanmadı. Hepsinin datası ve pathleri aynı.

Bu yüzden zor bir sürece baş kaldırdığını bilerek ilerlemeni isterim, pes etmeden; sert ve istikrarlı.

Yolun açık olsun, iyi forumlar :)

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba,

Sizin ve senin için önerebileceğim ufak birkaç trick var. Yapman gerekenler ve aslında bilmen gerek "fazlasıyla" şey :)

Öncelikle;

Ardından bellek yazımı (C++ gibi) ve yapı oluşturmana izin verecek bir dil seçimi yapmalısın.

Bunun dışında;

Düşük seviyeli bellek organizasyonu, oyun motorları, Windows API, derleme dilleri, veri yapıları vb. hakkında bilgi edinmelisin.

Basic ya da Middle Lebh herhangi bir dili bilmenin script kodlamaya faydası inan bana yok.

Anladığım kadarı ile copy/paste dışında kendin kodlamak istiyorsun. Bu zaten başlı başına vakit ve emek gerektiren bir şey.

Piyasada sunulan external ya da internal neredeyse hiçbir script sıfırdan kodlanmadı. Hepsinin datası ve pathleri aynı.

Bu yüzden zor bir sürece baş kaldırdığını bilerek ilerlemeni isterim, pes etmeden; sert ve istikrarlı.

çok teşekkür ederim cevabınız için zor bir sürece başladığımı biliyorum fakat bu işi bırakmadan yapacağıma inanıyorum tekrardan teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
LoL script için konuşuyorsak tek başına sıfırdan yapmak yıllarını alır çünkü script yapmadan önce lol ile iletişimi kuracak motoru yazman lazım.
LT++ gibi motorlar var ve bunların crackli halini satanlarda var. Piyasa daki tüm scriptler hemen hemen aynı motor üzerine geliştiriliyor bu motorun kaynağıda tabi ki çin
LT++'ın crackli halini satın alıp kendi scriptini yazıp kendi lisans koruma sistemini yazıp satabilirsin. LoL'de bulunan tüm motorlar C++ ile yazıldığı için tabi doğal olarak C++ bilmek gerekiyor.
Ancak ben motor yazacağım derseniz yıllarınızı verirsiniz ve bana kalırsa gereği izahı mizahı yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
merhaba temel orta düzey arası bir c# bilgim var ve forumda dolaşırken neden bu hile işlerinin kodlama kısmıyla ilgilenmeyeyim dedim ve sizden yardım istiyorum, bir kaç araştırma ile bu tür kodlamalar için c,c++,c# gibi diller kullanılıyormuş fakat bu diller ile hile arasındaki bağlantıyı nasıl sağlayacağım hileyi oluşturmak için sırasıyla neleri öğrenmeliyim hangi kaynakları kullanmalıyım bu iş ile ilgilenen kişiler yazarsa sevinirim bu işe zamanımı ayırmak istiyorum (sırf yorum kasmak için şu dili öğren youtubeye gir falan yazmayın lütfen)

edit : sadece lol ile sınırlı kalmayı düşünmüyorum tek bir hedefim yok genel olarak bilgi verirseniz sevinirim
LT++' gibi yazılımları öğrenmeye bak dostum kendini geliştir ve hazır oldugunda script yazmaya başla

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba,

Öncelikle;

Bunun dışında;

Çoğu kişiye ışık tutmuşsun bu değerli bilgiler için teşekkürler dostum:kisswink:

• Like
Tepkiler: Why
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...