Sahibinden.com da dolandırıcı çok var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ekran kartı alıcaktım adama parayı gönderdim 2.500 lira adama ulaşamıyorum kartı göndermedi ne yapabilirim
başına gelen var mı

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ekran kartı alıcaktım adama parayı gönderdim 2.500 lira adama ulaşamıyorum kartı göndermedi ne yapabilirim
başına gelen var mı
GET Diye bir sistem var sırf dolandırılma diye. aman param cebimde kalsın komisyon ödemiyeyim dersen sana derstir kardeşim. :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum direk para yollamasaydın kardeşim ya
adamla anlaşıp niye yüz yüze görüşmüyorsun

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Adam bana kimliğini bilgilerini ss attı avukatmış çok iyi biriydi adama kandım iyi laf yapıyordu belki başına birşey gelmiştir 2 gün oldu ulaşamıyorum iki gün daha bekleyim İnşallah gönderir

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Adam bana kimliğini bilgilerini ss attı avukatmış çok iyi biriydi adama kandım iyi laf yapıyordu belki başına birşey gelmiştir 2 gün oldu ulaşamıyorum iki gün daha bekleyim İnşallah gönderir
sahibinden desteğe mesaj at

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
you just have to ask for a refund of money for fraud

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
site yetkilileri bu konuda sana yardımcı olmadılarmı ? yada site yetkililerine ulasmaya calıstınmı ? bence cok zaman kaybetmeden basvur. anladıgım kadarıyla adama halen inanmayı seciyorsun ama herkes senin gibi degil dostum

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bekle knk bekle kesin avukattırda hatta savcıdır hakimdir başbakandır bekle gönderir get diye bir sistem var onu kullanın yoksa paranızı böyle çöp edersiniz

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
başına gelen var mı
kardeşim genelde bu işler yüzyüze yapılır niye para gönderdin ki sen o parayı geri alman çok zor ve çok uğraştırır seni

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Adliye açılmadı açıldığında suç duyurusu yapıcağım attığı kimlik kendinin ise eğer

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sizlerle konuşmak iyi geldi saolun adliye açıldığında suç duyurusu yapıcam eğer attığı kimlik doğru ise

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardo sen manyak misin ya 2500 tl az para mi nasil guvendin de verdin ben letgo da sahibinden de 100 tl yi bile yollamam o tarz uygulamalarda zatwn gidip urunude gormen lazim aga insallah alirsin parani site yetkilileri ile de konus belki bilgilerini vs verirler en kotu 2500 tl lik bir ders olur ve insanlara bu kadar gozun kapali guvenmessin senin adina cidden uzuldum dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
evet duydum üç kagıtcı hıyar cok orda.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
evet duydum üç kagıtcı hıyar cok orda.
Birde bana ilk mesaj attığımda kardeşim kusura bakma ankara içi satış yapıyorum başımı ağrıtmamak için elden sadece dedi sonra ısrar ettim kardeşim eşin dostun varsa bu şehirde onlara söyle denesinler onlara verim parçayı dedi tam güvendirdi beni

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
gerçekten çok var . GET harici bişey almamak bence

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Birde bana ilk mesaj attığımda kardeşim kusura bakma ankara içi satış yapıyorum başımı ağrıtmamak için elden sadece dedi sonra ısrar ettim kardeşim eşin dostun varsa bu şehirde onlara söyle denesinler onlara verim parçayı dedi tam güvendirdi beni
adam isinde uzmanlasmıs. cok gecmis olsun umarım paranı geri alabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Saolun dostlar ben yandım siz yanmayın
Post automatically merged:

Kardo sen manyak misin ya 2500 tl az para mi nasil guvendin de verdin ben letgo da sahibinden de 100 tl yi bile yollamam o tarz uygulamalarda zatwn gidip urunude gormen lazim aga insallah alirsin parani site yetkilileri ile de konus belki bilgilerini vs verirler en kotu 2500 tl lik bir ders olur ve insanlara bu kadar gozun kapali guvenmessin senin adina cidden uzuldum dostum.
Çook saol yorumun çok içten geldi inşallah adalet sağlanır parayı kolay kazanan insanlar değiliz ama herkese güveniyoruz işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...