Get aracılığı ile alın aksi taktirde oyle ben yatır sana göndereyim saçmalığı yapmayın
Vay Haysiyetsizler Vay . Ulan O Para Nasıl Buğazınızdan Geçiyor??
Yazık Gerçekten Çok Yazık.
Aga Başıma Geldi Bende Biliyorum Allah Bunların Belasını Versin Hesap Gününde Nasıl Cevap Verecekler Hiç Bunlarda utanma Aldanma Yok!bunları bulup kesicen mutlu olmuştum uygun buldum diye dolandırıcı çıktı
Aga Başıma Geldi Bende Biliyorum Allah Bunların Belasını Versin Hesap Gününde Nasıl Cevap Verecekler Hiç Bunlarda utanma Aldanma Yok!
cidden öyle almak istediğim telefon ve uygun olunca cidden insan kanıyor atlıyor diek bnde ekranlarda görüp millet aptal mı diyordum öyle değilmişValla dikkatli olmak lazım hep haberlerde felan çıkıyor ben kanmam bunlara diyosun ama yinede dolandırılıyosun sen yine ucuz atlatmışın dikkatli olmak lazım bunlara karşı
İnşallah.el bet bir gün öteki tarafta görürler
Dolandırıcılık gibi bir olay olduysa şikayet edilirdi diye tahmin ediyorum 1.5k az bir miktar değil sahibinden ilgilenirdi bence
Haketten Yazık ya
Bide Rekl@m Veriliyor, Aradığınız Ev Sahibinden.com'da Yoksa Öyle Bir Ev Yoktur FLN.
yok ciddi gerçek ilan'lar da var ama arada böyle sahtekarlar çıkıyor
GERÇEKTENDE YOK!
Vay Çkal
siber güvenlik yaz google a sonra karşına geliyor galiba öyle şikayet edilebiliyorArkadaşlar Aynı Dolandırıcı yine aynı telefonu ve görüntüleri satılığa çıkarmış ismi farklı konumu farklı aynı fotoraflar bunu nasıl şikayet edicem
siber güvenlik yaz google a sonra karşına geliyor galiba öyle şikayet edilebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?