evet herhangi bir sınırlama yapmadımÖncelikle 25mbps yaklaşık olarak saniyede 3mb'a tekabül ediyor indirme yaparken. Herhangi bir şekilde paket sınırlaması yapmadığına emin misin. Yani örneğin ayarlardan max şu kadar download alsın gibisinden.
ethernet kablosu kullanıyorumTelefonun internetini paylaş dene ayni sorunu yasiyorsan PC de sıkıntı vardir
görev yöneticisine gitsteam , epic games ve benzeri oyun platformlarında 2 download alıyorum ama 25 downloada sahıbım ne yapmalıyım (ethernet kablosu kullanıyorum)
Bende de öyledi ben böyle denedim oldu bence ama yine de dene sengörev yöneticisine git
epic games veya steam'ın üstüne sağ tıkla
ayrıntılara git'e tıkla
steam veya epic games e sağ tıkla
öncelik ayarla
orada seçenekler olacak istediğini seçebilirsin
(işe yarayabilirde yaramayabilirde denemedim)
aynı duzeyde , bir değişiklik olmadıgörev yöneticisine git
epic games veya steam'ın üstüne sağ tıkla
ayrıntılara git'e tıkla
steam veya epic games e sağ tıkla
öncelik ayarla
orada seçenekler olacak istediğini seçebilirsin
(işe yarayabilirde yaramayabilirde denemedim)
sosyal medyada gördüğüm bi method idi kusura bakma araştıracağım şimdi senin içinaynı duzeyde , bir değişiklik olmadı
teşekkürlersosyal medyada gördüğüm bi method idi kusura bakma araştıracağım şimdi senin için
Arkadaşımın da aynı şekilde genelde bu tür sorunlar Alt Yapı sorunları oluyorsteam , epic games ve benzeri oyun platformlarında 2 download alıyorum ama 25 downloada sahıbım ne yapmalıyım (ethernet kablosu kullanıyorum)
25 mbps downloadın var steam epic games gibi platformlar indirme hızını mb/s olarak gösterir. 8 mbps 1 mb/sdir.steam , epic games ve benzeri oyun platformlarında 2 download alıyorum ama 25 downloada sahıbım ne yapmalıyım (ethernet kablosu kullanıyorum)
bir sorun yok yani.25 mbps downloadın var steam epic games gibi platformlar indirme hızını mb/s olarak gösterir. 8 mbps 1 mb/sdir.
bende ethernet kullanıyorum ve wifiyım yüksek ama bende az alıyorum saniyede 650 alıyorsteam , epic games ve benzeri oyun platformlarında 2 download alıyorum ama 25 downloada sahıbım ne yapmalıyım (ethernet kablosu kullanıyorum)