Sahte numaradan WhatsApp mesajı yollanabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Textnow diye bi uygulama var buradan kendin numara ulaştırıp wp den hesap açıp yazabilirsin istediğin kişiye dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aldatmadığını biliyorum en yakın dostu ailesi beni tanıyor ciddi bir ilişkiydi tek sorun çok ders çalıştığı için kafayı sıyırmış bir halde eve dönüyodu 3 gün art arda kavga edip ayrılmak istediğini söyledi 2 yıla yakın bir ilişki olmasa umrumda olmaz ama bu kadar zaman haryacınca insan üzülüyor
Post automatically merged:

çok teşekkür ederim hepinize söylediklerinizi düşünücem
Ne demek üzme kendini iyi günler

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Aldatmadığını biliyorum en yakın dostu ailesi beni tanıyor ciddi bir ilişkiydi tek sorun çok ders çalıştığı için kafayı sıyırmış bir halde eve dönüyodu 3 gün art arda kavga edip ayrılmak istediğini söyledi 2 yıla yakın bir ilişki olmasa umrumda olmaz ama bu kadar zaman haryacınca insan üzülüyor
Post automatically merged:

çok teşekkür ederim hepinize söylediklerinizi düşünücem
He o zaman burada senin söylediğine hitaben " hiç bir şey söylemeden engelledi." dediğin için böyle söyledim Siz bu konuda kavga etmişsiniz. Yani belki fazla üzerine gitmişte olabilirsin. Belki ailesi sürekli baskı altında ders çalıştırıyor bence sende biraz ara ver birbirinize zaman tanıyın. Belki açar engelini ailesinin numarası varsa ailesini ara ama sadece ailesi ile konuş kızla konuşma sadece ailesine sürekli iyimi diye sor yani onu sevdiğini ailesine hissettir. Ailesi hissederse illaki anne kız konuşurken şu konuşma geçecektir " Kızım bu çocuk yine seni sordu" adım gibi biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
He o zaman burada senin söylediğine hitaben " hiç bir şey söylemeden engelledi." dediğin için böyle söyledim Siz bu konuda kavga etmişsiniz. Yani belki fazla üzerine gitmişte olabilirsin. Belki ailesi sürekli baskı altında ders çalıştırıyor bence sende biraz ara ver birbirinize zaman tanıyın. Belki açar engelini ailesinin numarası varsa ailesini ara ama sadece ailesi ile konuş kızla konuşma sadece ailesine sürekli iyimi diye sor yani onu sevdiğini ailesine hissettir. Ailesi hissederse illaki anne kız konuşurken şu konuşma geçecektir " Kızım bu çocuk yine seni sordu" adım gibi biliyorum.
sorunda o maalesef annesi konuşuyor benimle ama babası hiç istemiyor bu ilişkiyi her zaman arayıp sorma imkanım yok kıza dostundan ulaşıyordum 2-3 gündür dostuda bana davarnışlarından sonra beni haklı buldu küstü kıza şu an hiç bir iletişimim yok takıntılığa dönüşmesini istemiyorum olayın sükun ile ayrılsaydık bunların hiç biri olmazdı

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
sorunda o maalesef annesi konuşuyor benimle ama babası hiç istemiyor bu ilişkiyi her zaman arayıp sorma imkanım yok kıza dostundan ulaşıyordum 2-3 gündür dostuda bana davarnışlarından sonra beni haklı buldu küstü kıza şu an hiç bir iletişimim yok takıntılığa dönüşmesini istemiyorum olayın sükun ile ayrılsaydık bunların hiç biri olmazdı
Tamam bro kız belli ki ne istediğini bilmiyor sadece biraz sal dediğim gibi annesi ile konuşmaya devam et halini hatrını sor yeter illaki annesi ile konuşacaklar. Belki annesine problemin ne olduğunu söyler. Sen dediğim gibi kızın annesiyle iletişimde kal her hafta 1 kez ara en son kızını sor yeter. Zamanla istemeyeceksin zaten eğer uzlaşmaya gidilmezse.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim kaptırmayın kendinizi böyle şeylere ya , kendinize yazık gerçekten

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Tamam bro kız belli ki ne istediğini bilmiyor sadece biraz sal dediğim gibi annesi ile konuşmaya devam et halini hatrını sor yeter illaki annesi ile konuşacaklar. Belki annesine problemin ne olduğunu söyler. Sen dediğim gibi kızın annesiyle iletişimde kal her hafta 1 kez ara en son kızını sor yeter. Zamanla istemeyeceksin zaten eğer uzlaşmaya gidilmezse.
Haklısın diğer yapacağım şeyler işi farklı bir radyeye taşıyacak ilgin için çok teşekkür ederim gerçekten

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
varsa öyle birşey herkesde değil ama olağan dışı anlarda kullanılır

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka kız ayrılmış ama kendimi senin yerine koyunca da en azından bi son kez de olsa konuşması gerekiyor bence telefondan da olsa beraber 2 dopdolu yıl geçirmişsiniz. üniversite okuyor olabilirsin ama illa kızın olduğu yere falan döneceksin o iki yıllık süre zarfında illa evini adresini falan görmüşsündür biliyorsundur veya takıldığı yerleri bir gün buralar gitmeyi deneyebilirsin onun karakterini bilmem ama rahatsız da olabilir bundan. seni anlıyorum dostum sana sabır diliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
o kızdan hayır gelmez, uğraşmana değmez. sms doğrulatma sitelerinden istersen uygun fiyata wp alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka kız ayrılmış ama kendimi senin yerine koyunca da en azından bi son kez de olsa konuşması gerekiyor bence telefondan da olsa beraber 2 dopdolu yıl geçirmişsiniz. üniversite okuyor olabilirsin ama illa kızın olduğu yere falan döneceksin o iki yıllık süre zarfında illa evini adresini falan görmüşsündür biliyorsundur veya takıldığı yerleri bir gün buralar gitmeyi deneyebilirsin onun karakterini bilmem ama rahatsız da olabilir bundan. seni anlıyorum dostum sana sabır diliyorum
Evini adresini okulunu ve her şeyini biliyorum finallere çalışıyorum şimdi bittikten sonra gidip konuşmak isticem ama nasıl karşılar inan hiç bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
selamlar güzel kardeşim . Normalde uğraşmıyorum anlatmakla ama durumuna üzüldüm yardımcı olmak istedim. Çatır çatır söyle ne söylemek istiyorsan.

Öncelikle 3 adet uygulamaya ihtiyacın var.
1. TextMeUp
2.VpnHub
3.Paralel Space

bu üç uygulamayı yükledikten sonra vpn i açıp textmeup'a gireceksin sonra ordan numara alacaksın. Adımları izlemen yeterli. Bu sürede vpnin sürekli açık kalmalı unutma. Uuygulama sana numara seçmen için birkaç seçenek çıkaracak. O sırada parallel space uygulamasından whatsappa gireceksin. Paralel space telefonda bulunan uygulamalarda çoklu hesap için uygulama çoğaltmaya yarıyor. Burdan whatsappa girip textmeuptaki numalaraları deneyeceksin kod isteyen numarayı bulduğunda textmeup'tan o numarayı seçeceksin. numaraya sms gelmiyor maalesef. Onun yerine "beni arayın" seçeneğine tıklayacaksın whatsapptan. Ardından telefona bi arama gelecek aramadaki numaraları whatsappa girdiğinde +1'li numaraya sahip olacaksın.

Bu konularda istediği gibi at koşturan kadınlardan her zaman nefret ederim. İçini rahatlatacaksa yaz, git konuş bağır çağır ancak şiddete başvurma lütfen... Güzel günler dilerim dostum...

Yapamazsan eğer mesaj yaz bana özelden görüşelim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Evini adresini okulunu ve her şeyini biliyorum finallere çalışıyorum şimdi bittikten sonra gidip konuşmak isticem ama nasıl karşılar inan hiç bilmiyorum
güzel dostum bunu normal karşılamazsa da yapacak bir şey yok kendisi kaybeder anladığım kadarıyla senin içinde hala bir şeyler var ama bunları gömmen gerekecek buyuk bi olasılıkla...

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Knk hiç vallaha bak değmez uğraşmaya bile benim başıma da öyle benzer iş gelmişti sıkıldığı için bunu yapmış emin ol yeni kızlara bak sen.

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka bu iş sanal ile çözülmez git Yüz yüze konuş eğer anlamıyorsa boşver takıl kafana göre.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 yıllık sevgilim ile ayrıldık bir şey yoktu aslında her şey güzel gidiyordu arkadaşlarının gazına geldi yalnızlık freedom hot summer vs ayağına ayrıldı şaka gibi her yerden engelledi adam akıllı soru soramıyorum wp den mesaj atmak istiyorum sahte numaran nasıl mesaj atabilirim veya yardımcı olabilecek biri varsa mesajımı iletbilir mi ? amacım kötü değil sadece bu kadar zamanı emeği değeri hiç etmesine üzülüyorum adam akıllı oturup sükun ile her şeyi konuşmak istiyorum. İlginize teşekkürler
kanka sms onay siteleri var oradan 4 5 tlye sanal numara alıp whatsapp acabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kral uygulamalar var öyle numara onayı satan 5 10 tl bişey link vermek yasak veremiyorum bulursun wp onay falan yazarsın
inşallah barışman mutlu olman dileğiyle :*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...